Prethodni brojArxiwaFejsbuk stranicaMarketingGlavna stranicaSledeći broj

=●=

Nedelja, 5. IX 2010.

Logo Leteći bumbar #339 

U ovom broju donosimo:

2. Teroristi u Beogradu         Tekst poslao čitalac (ili čitateljka)

            Verzija "Terorista u Italiji"

4. Špigl - dvojnici poznatih

            Foto-feljton: dvojnici poznatih ličnosti.

4. Danska kraljevska porodica

            Tekst iz "Slobodne Dalmacije". Nije za gadljive.

6. Locirajte se!                       Engleski jezik

            Vi mora da ste iz… ako je većina ovih tvrdnji tačna (Južna i Severna Karolina; 2068-2118)

8. Sunđer Bob Drogalone

            Nastavak "Paja Patak i teške droge"

Sačuvajte ovaj broj! Možete od njega da napravite:

- molersku kapu

- brodić

- avion koji leti…

Urednicima ostalih časopisa:

Budite fer i ostavite link za ovaj časopis kad već uzimate materijal odavde!

Fotograf

TERORISTI U BEOGRADU

Slovo Dvojica terorista iz jedne bliskoistočne zemlje došli su u Beograd s namerom da sprovedu "Alahovu kaznu  nad srpskim nevernicima".. Evo kako je to izgledalo:

Nedelja, 20:47

            Stigli su u Beograd. Napuštaju aerodrom u Surčinu osam sati posle dolaska, jer su izgubili prtljag. Njihova avio-kompanija ne preuzima odgovornost za gubitag prtljaga, a jedan aerodromski službenik predlaže teroristima da dođu sutra, pa uz malo sreće, možda… Sedaju u taksi. Nabusiti taksista pogledom u retrovizor zaključuje da su nesumnjivo stranci i vozika ih noću po gradu sat i po. Kako teroristi ne prigovaraju čak i kada taksimetar dođe do 16.000 dinara, taksista odlučuje da pokupi i svog ortaka na kružnom putu. Odmah su ih opljačkali i pretukli, a onda izbacili u blizini Petlovog brda.

Neće biti domaćeg!

Ponedeljak, 10:30

            Pošto su se osvestili, obojica terorista uspevaju da dođu u hotel, i tamo naručuju rent-a-car. Posle toga se opet upućuju na surčinski aerodrom, ali ostaju blokirani zbog protestnog marša prosvetara i lekara. Zatim im beogradski taksisti, koji su takođe stupili u štrajk, zaprečavaju prolaz.

Ponedeljak, 14:30

            Nekako dolaze do Novog Beograda gde u privatnoj menjačnici zamenjuju novac. Umesto dolara, sačuvanih u đonovima cipela, sada u džepovima imaju falsifikovane novčanice od po 1.000 dinara.

Ponedeljak, 15:45

            Dolaze na aerodrom Surčin, čvrsto odlučni da avion skrenu sa rute i sruše ga na Palatu federacije. Piloti i stjuardese JAT-a štrajkuju, traže četvorostruko veće plate. Isti problem imaju i kontrolori leta koji se pridružuju štrajku iz solidarnosti. Jedini raspoloživi avion na pisti je kompanije "Montenegro airlines" sa destinacijom do Nikšića, koji u polasku već kasni 8 sati. Službenici kompanije, zajedno sa putnicima, sede na podu i pevaju hitove sa "Montevizije 2006", povremeno uzvikujući parole u korist referenduma.
            Dolaze pristalice crnogorske opozicije, i počinju da dele udarce levo i desno svima, a svoj bes posebno iskaljuju na dvojici Arapa.

Ponedeljak, 19:05

            Konačno se malo smiruju strasti i dva sina Pustinje, prekriveni krvlju dolaze do pulta "Pink air" kako bi kupili kartu za avion koji će skrenuti na Palatu federacije. Službenik "Pink air", koji im je prodao karte prećutkuje da je let, zapravo, otkazan.

Ponedeljak, 22:07

            Sada već teroristi raspravljaju da li da nastave sa planom ili ne. Više nisu sigurni da li je uništenje Palate federacije teroristički čin, ili čin milosrđa!

Ponedeljak, 23:30

            Izgladneli, odlučuju da prezalogaje nešto u aerodromskom restoranu i naručuju pljeskavice na kajmaku.

Kluedo

Utorak, 08:35

            Kajmak je bio žešće pokvaren, pa završavaju u Kliničkom centru, pošto su celu noć čekali u hodniku Urgentnog centra. Stvar ne bi trajala više od par dana da se nije pojavila sumnja na salmonelu iz pljeskavice.

Nedelja, 17:20

            Posle 12 dana izlaze iz bolnice i nađu se u blizini Partizanovog stadiona. "Partizan" je izgubio, na domaćem terenu, od "Crvene zvezde" sa 4:0. Ogorčena grupa "Grobara", videvši dva tamnija čoveka zamenjuju ih za navijače "Zvezde" (tj. "Cigane") i počinju da ih gađaju kamenjem i letvama. 

Da bi stvar bila gora, šef navijača "Grobara" seksualno iskorišćava obojicu, a onda ih ustupa drugarima.


Nedelja, 19:45

            Konačno uspevaju da se otrgnu od navijača i uspevaju da se spasu utrčavanjem u tramvaj. Kod železničke stanice, zbog neispravne instalacije, u tramvaju izbija požar i teroristi (sumnjajući da ih je neko pretekao) beže iz tramvaja i ošamućeni od gutanja dima tumaraju Karađorđevom ulicom. Odlučuju da po prvi put u životu popiju alkoholno piće (iako je greh, čuli su da to bar privremeno leči sve rane). Na jednom splavu kod Pristaništa, naručuju piće. Konobar se gubi i nema ga 1h. Za obližnjim stolom izbija svađa, koja ubrzo prerasta u opštu tuču. Sevaju noževi, vade se pištolji i hekleri. Meci lete na sve strane i u trenutku kada neko od gostiju aktivira kašikaru, teroristi se spasavaju skokom u mutnu i blatnjavu nadošlu Savu.

Nedelja, 23:00

            Nakon višečasovne borbe sa nabujalom rekom nekako se dokopaju dorćolske marine. Mokri, blatnjavi i prekriveni muljem u oblnjoj birtiji naručuju po flašu rakije rešeni da se žestoko napiju i obećavaju konobaru bakšiš od 100% ako piće donese za 45 sekundi… Konobar obara svetski rekord i donosi piće za 24 sekunde i čak uspeva da naplati turu pre isteka roka od 45 sekundi.

Nedelja 24:00

            Pošto su im u birtiji dali veštačku lozovaču sa metanolom i ponovo završavaju zbog trovanja, ovoga puta u Gradskoj bolnici, a testiranje je pokazalo da su obojica pozitivni na HIV.

Utorak, 05.00

            Beže iz Bolnice i sreću se sa maturantima jedne gimnazije koji posle završene maturske večeri tumaraju ulicama koji im daju "Jack Daniels" kojim uspešno ispiraju metanol. Rastaju se oko 06:00 kod "Poslednje šanse" na Tašmajdanu gde ostaju da spavaju na klupi.


ŠPIGL – DVOJNICI POZNATIH

Michael Cera (kanadski glumac)  Harpo Marx (Artur Adolf Marks)

Majkl Sera & Harpo Marks

Utorak, 08:00

            Bude ih zvona sa crkve Svetog Marka. Skaču sa klupe unezvereni bukom koju do sada u životu nisu čuli. Pošto su otkrili odakle dolazi zvonjava, zaintrigirani ulaze u crkvu da vide šta se dešava i nailaze na jutarnju liturgiju.

Utorak, 10:00

            Izlaze u park i dan provode sa pčelarima koji imaju svoju izložbu. Ovi ih nauče kako se radi sa pčelama i košnicama i upute kako da zarade puno para dodavanjem šećera u med.

Utorak, 23:42

            Dvojica terorista, kao slepi putnici, teretnim brodom beže iz Srbije u Rumuniju. Izmoreni trovanjem metanolom i sa gomilom novih infekcija, zaklinju se Alahu da više nikad neće slično pokušati, beže kući i otvaraju pčelarsku zadrugu.

DANSKA KRALjEVSKA PORODICA

            Isabella je, ujedno, i prva djevojčica rođena u danskoj kraljevskoj obitelji još od davne 1946. godine, a koja je imala pizdu baš između nogu!

● ● ●

            Njezin je otac najomiljenija i najpopularnija osoba u Danskoj, rodio se 26. svibnja 1968. i najstarije je dijete kraljice Margarethe. Zajedno s mladim bratom Joachimom, koji se prije tri godine razveo od svoje supruge princeze Alexandre, zna' bi se popet na kredencu i onda bi njih dvojica drkali duže od dva sata, a mama bi se ljutila i govorila: "Samo vi drkajte, pa će vam se kičma osušit".

Zajednička slika Obame i Spidija Gonzalesa

● ● ●

            "Ne želim biti zatočen u dvorcu. Ja (princ Frederick) sam normalno ljudsko biće i tako ću pokušati živjeti", izjavio je jednom danski princ Frederik. Ljubav prema sportu odvela ga je i na Olimpijske igre u Sydney, gdje je 2000. upoznao svoju buduću suprugu Australku Mary Donaldson. Zatvorili su se u hotel i čet'ri miseca nisu izlazili. Jebavali su se ka' mršave svinje. Ona je četveronoške otpuzala iz hotela, a on je primljen na intenzivnu njegu.

● ● ●

            Četiri godine kasnije par se vjenčao, a

njihovo prvo dijete princ Christian Valdemar Henri John rodio se 15. listopada 2005. Mali je bija poznat po tome šta mu je svako govno težilo pô kila.

● ● ●

"No, nisam maštala o tome da ću jednog dana biti princeza. Htjela sam biti veterinarka. Oduševljavala me misao da ću magarca moć' navlačit za kurac, a bika gladit po jajima", rekla je na početku svoje kraljevske karijere Mary Donaldson.

● ● ●

            Frederik je od onih koji usrećuju sve oko sebe. Njegova inteligencija i ljubaznost čine ga vrlo šarmantnim, a uz to mu kurac u erekciji pokazuje tačno na 12 sati", kazuje o svom suprugu princeza Mary.

● ● ●

            I Mary Donaldson obožava sport i cerenje, studirala je pravo i ekonomiju, prije vjenčanja radila u danskoj filijali Microsofta, a ka' mala je uživala praveći kule od govana. U jednoj je anketi 75% Danaca izjavilo da bi princeza Mary jednog dana mogla biti sjajna kraljica, a kolumnist najuglednijih danskih dnevnih novina povodom vjenčanja je napisao: "Nije li to odlično? Ona je fantastična žena. U budućnosti danske djevojčice neće stajati pred ogledalom i češat pizdu. Njima će uzor biti naša Mary i njezine kule od govana!"

(preuzeto iz "Slobodne Dalmacije")

LOCIRAJTE SE

¤        Vi mora da ste iz Južne Karoline ako… (SAD, poglavlje XL)

2068. Sweet tea is appropriate for all meals, and you start drinking it when you're two.
2069. "Backards and forwards" means, "I know everything about you".
2070. There is a Dairy Queen in every town with a population of 1000 of more, except for Orangeburg which has Dairy-O.
2071. You know that going "barefootin" is one of the great joys of life.
2072. "Vacation" means going to Myrtle Beach.
2073. Out of state friends beg you to send them fireworks.
2074. You know at least three places to get great fried chicken.
2075. You've taken a road trip to South of the Border - and it wasn't Mexico.
2076. You don't think it's weird when someone says "I'm fixin to…"
2077. You find 100°F (38°C) "a little warm".
2078. You can tell the locals apart from the tourists by the way they pronounce "Charleston" or "Greenville".
2079. Going to Wal-mart is a favorite past time known as "Goin' wal-martin" or "Off to  Wally World".
2080. You describe the first cool snap (below 70°F - 21°C) as good pinto-bean weather.
Pokretne stepenice

2081. Fried Catfish is the other white meat.
2082. You know what okra is and you like to eat it. Fried of course.
2083. You would never think of eating grits with milk and sugar.
2084. You can properly pronounce Tugaloo, Tamassee, Clemson. (no, mister ESPN sportscaster, Clemson does not have a "Z" in it.)
2085. You mash the button, not press it.
2086. You've seen people wear bib overalls at weddings and funerals.
2087. You know what's so special about Darlington.
2088. You probably live about 3-5 hours from the next big city (Greenville, Columbia, Charleston…)
2089. You go to the lake because you think it is like going to the ocean.
2090. You know cowpies are not made of beef and you've been snipe hunting and cow tipping

2091. Someone you know has used a football schedule to plan their wedding date. (everyone knows if you plan your wedding on a Clemson or South Carolina home game, no one is gonna be there)
2092. You know someone who has a 
belt buckle bigger than your fist.

2093. A Merz Benz isn't a status symbol. A Chevy Silverado Extended Bed Crew Cab is.

Svađa kerova

2094. You at least know what the Carolina Shag is if you don't know how to do it.
2095. Every girl you know has one of those "Carolina Girls" shirts.
2096. You know how to pronounce "Horry".
2097. The words Coward, Due West, Ninetimes, and Sugar Tit are not strange to you.
2098. You have been across the old bridge in Charleston.

¤        Vi mora da ste iz Severne Karoline ako… (SAD, poglavlje XLI)

2099. You've gotten used to the smell of cow manure on a car trip to Raleigh.
2100. Saying "y'all" isn't just a cute expression; it actually means something.
2101. Most people shop at Food Lion and don't consider it ghetto.
2102. You've heard someone say or said yourself "I swany"
2103. Your Grandaddy had a pig cooker.
2104. You sold Krispy Kreme doughnuts for a school or church fundraiser before those glazed doughnuts went global.
2105. Your folks have taken trips to the mountains to look at leaves.

2106. You recognize only two kinds of BBQ (both pork): Lexington and Eastern.
2107. You own at least one surf shop or seafood restaurant shirts.
2108. Your family has fried chicken once a week.
2109. You know that Texas Pete is made in Winston- Salem, not Texas.
2110. You eat collards, hog jowl, and black-eyed peas on New Year's Day.
2111. You know everyone claims to hate Senator Jesse Helms but somehow he has never lost an election.
2112. You use or hear the term daggum on a regular basis.
2113. You consider 3 inches of snow a winter storm.
2114. You know when someone is talking about moonshine, they are not referring to anything they saw in the sky.
2115. You understand that when you hear someone say hush puppies they are not telling a dog to be quiet, but instead someone is talking about little balls of fried seasoned cornbread that are great with barbeque.
2116. You know Krispy Kreme doughnuts are the best doughnuts ever!
2117. Cheerwine is a sacred drink to you and you know that it is best with barbeque and peach cobbler.
2118. You constantly see signs for tractor pulls and turkey shoots while driving through eastern NC.


Sunđer Bob i teške droge

Friz

=●=

Prethodni brojArxiwaFejsbuk stranicaMarketingGlavna stranicaSledeći broj