Prethodni brojArxiwaFejsbuk stranicaMarketingGlavna stranicaSledeći broj

=●=

Nedelja, 15. V 2011.

Logo Leteći bumbar #375 

U ovom broju donosimo:

2. Oralna trudnoća

            Dobacivanja na forumu, trolovanje i… jedna "inteligentna" osoba

4. Špigl - dvojnici poznatih

            Foto-feljton: dvojnici poznatih ličnosti.

6. Nogometna poezija

            Dve pesmice nastale kad su se hrvatski reprezentativci ožderali

7. Locirajte se!                       Engleski jezik

            Vi mora da ste iz… ako je većina ovih tvrdnji tačna (Monako, Montana; 3223-3251)

7. Ove nedelje u bioskopu "Ode on"

            Strip: Dilan Dog

8. Ekskluzivno!

            Otkrivamo ko je izdao Bin Ladena! Prilažemo sliku kao dokaz!

Sačuvajte ovaj broj! Možete od njega da napravite:

- molersku kapu

- brodić

- avion koji leti…

Urednicima ostalih časopisa: Budite fer i ostavite link za ovaj časopis kad već uzimate materijal odavde!

Polica za knjige

ORALNA TRUDNOĆA

Slovo Tekst je skinut sa Serbiancafe.com, diskusija #Zdravlje. Naslov topica je bio: "Da li može da se zatrudni  preko oralnog seksa". Posebno obratite pažnju na postove osobe sa nickom "ONA". Iako redakcija  izbegava "bljak" tekstove, ovaj je ipak preživeo strogu cenzuru.

 

Da li može da se zatrudni ako mu dajem oralni seks?

          marko - Jul 11, 2002 09:37 (*.ge.com)

Nego šta nego da može! Posle samo ispljuje bebu.

          Sonja - Jul 11, 2002 10:06 (*.rogers.com)

Ja mislim da može, ali nisam baš sigurna. U svakom slučaju bi trebalo da vodiš računa kad su plodni dani kod tebe i da ne nosiš kondom. Baš me zanima šta će ostali da kažu.

          cica - Jul 11, 2002 12:18 (*.otenet.gr)

Naravno da može. I ja sam mislila da ne može, ali sam zatrudnela… Samo ako ti je tanak ko trska i dobro prska… Joj, debila!

          ONA - Jul 11, 2002 12:24 (*.cogeco.net)

Može! Sve jedno je da li sperma ulazi odozgo ili odozdo jer u oba puta može da oplodi jajnu ćeliju. Posle sexsa reci devojci da dobro opere usta onom vodicom za usta (recimo, ja koristim "Oral Be") jer ona ubija sprematizoide… Ovi što kažu da ne može lupaju jer sperma ne sme da stigne u organizam (zato se koristi condom) a kad stigne ona može da prođe i kroz usta. Koliko ste samo primitvni!
Beba u autu

          mala - Jul 11, 2002 12:56 (*.cgocable.net)

Nema apsolutno nikakve šanse da se preko oralnog ostane u drugom stanju (osim ako tvojoj djevojci materica i jajnici nisu u grlu)!

          ONA - Jul 11, 2002 13:07 (*.cogeco.net)

Nije tačno da ne može. Meni je momak tako reko a njemu verujem da zna šta priča. Uvek me posle kada mu dajem oralnog sexsa tera da operem usta jel kaže da ako ih neoperem odmah da, ću onda ostati u drugom stanju. Sperma putuje kroz želudac i ne prerađuje se jer je drugčijeg sastava, otporna je na kiseline. Samo ako uzme tablete za kontracepciju onda ne može da ostane trudna jer tablete zaštite. PS: Strašno je koliko ovde neki ništa ne znaju, a posle se pitaju zašto je toliko abortusa. E, pa, drage moje, bar polovina njih je od oralnog seksa!

          mamy - Jul 11, 2002 13:41 (*.a2000.nl)

Ha ha ha. ONA se sigurno šali… Bože, je li ovo moguće?????

          ONA - Jul 11, 2002 13:58 (*.cogeco.net)

Ne znam šta vam je. Pričam iz iskustva. Moj momak je bio pre mene sa devojkom sa kojom su prva dva meseca imali samo oralni sex, a ona je ostala trudna i morala na abortus. I on je zaključio da je sperma prošla. Sada evo već godinu dana nisam ostala u drugom stanju. Zašto vi mislite da samo pri sexu može da se zatrudni??? A gde ode onda sperma? U mozak?? Moram da idem, ne mogu da se objašnjavam više, ja znam šta znam a vi kako vam volja!!

Maca leptir

          Nicky - Jul 11, 2002 14:06 (*.cg.yu)

Zar ti momak ni u jednom momentu nije pomislio da ga je ta bivša varala, pa da je ostala trudna. Nije joj se ni čudit kad je dva mjeseca dobijala samo u usta.

          JMP - Jul 11, 2002 14:09 (*.spidernet.net)

E, čekaj… Da mi objasniš kako da se zaštitim prilikom cyber sexa. Da li da stavim gumicu na monitor ili miša? Smem li da otvaram mailove nepoznatih?

          cccc - Jul 11, 2002 14:11 (*.3web.net)

Bože, ne mogu da verujem da ima i ovakvih!? Stupili u sexualne odnose, a vidi koje gluposti prosipa. Ovakve gluposti još za života ne pročitah. Ne znaš ko je blentaviji il' ti ili ti momak. Izvini, ali ja sve mislim da se

ti šališ. Naravno, ovo se odnosilo na "ONA". Ama ne mogu da verujem (curo izgleda da tebe momak dobro i jeftino zeza) il' je neki bolid teški…

          ONA - Jul 11, 2002 14:13 (*.cogeco.net)

Niky, nije ga varala zato što ju je on pitao i ona mu je rekla da nije ni sa kim bila i ona mu je rekla da je čula da tako može da se zatrudni. A ti mister N, nikada nećeš biti ni do kolena mom momku, a očigledno si ljubomoran pa tako pišeš. Da ga vidiš u živo ne znam da li bi bio tako hrabar kao ovde. Ja njemu verujem više nego sebi, a vas pokušavam da posavetujem da ne zakačite trudnoću. Ali provokatora uvek ima i onih koji vređaju!!!

          Mr. N° - Jul 11, 2002 14:22 (*.tvnet.hu)

Prestani da vrištiš, jer i ovako i onako si dosta smešna, a pismenost ti je na nivou trećeg razreda!

          Yes, i ja se nasmejah - Jul 11, 2002 15:01 (*.rogers.com)

A što je najgore, sve što ONA reče je totalna istina. Verovali ili ne, čak i kroz kožu može da ti dospe do jajne ćelije (zavisi gde ti se u tom momentu nalazi jajna ćelija, pošto se ona šeta, pa nikada ne možeš biti sigurna gde je, tako se u stvari i računaju plodni dani). Posebno one kojima je materica visoko, blizu stomaka, one su najviše ugrožene i kažu da tako građene devojke imaju predispoziciju za neželjene trudnoće. Mislim da usta ipak nisu najbezbednije mesto za tako nešto, možda kosa ili nešto slično jer kažu da je šteta bacati proteine kad se mogu iskoristiti za pakovanje za kosu. Recept sigurno znate, ali samo da vas podsetim. Pomešajte je sa jednim jajetom i ostavite je na kosi oko pola sata, posle oprati šamponom i isprati mlakom vodom.

          mamy - Jul 11, 2002 15:08 (*.a2000.nl)

Ma ljudi ONA se šali, šta vam je? To jest, ne da se šali, nego provocira i raspaljuje temu. Zdrav razum zna da ovako ne može niko razmišljati, prema tome ne treba se paliti.

Za ONA: Hajde nasmij se i reci da je sve ono gore bio ružan san!!!

          ONA (*.cogeco.net) - Jul 11, 2002 15:15 (*.camh.net)

ONA, ma šta lupaš. Brukaš mi nick, a jadna si da možemo samo da te žalimo i eto da se nasmejemo. Prati molim te, tip joj je rekao, a ona ko slepac. Možda onaj tvoj neće da te poljubi u usta, pa moraš da se pereš odmah da ne bi ostala "trudna". Obrazovaj se ženo, nisam ni ja da znam sve, ali kad ne znam pitam. Ne pravim budalu od sebe po diskusijama, i dokazujem stvari zato što je onaj moj tako meni rekao. Ajde sad ti lepo idi pitaj doktora, pa vrati se da nam ispričaš. Znaš li ti gde su tebi jajnici i za šta služe? Pitaj tvog tipa, može on da ti kaže da su ti iza ušiju, pa ti veruj.

          Zabranjeno pušenje:))) - Jul 11, 2002 16:19 (*.yubc.net)

Nemojte više, umreću od smejanja. Ali opet, kažu da je ona "neka" prevarila tako B. Bekera, držala spermu u ustima, pa trk kod lekara, pljunila u epruvetu pa on to ušpricao tamo gde treba, i sad uživa u dokazanom očinstvu i alimentaciji. Pa, il' Boris nije bio svestan šta je radio ili je i to način. Samo ti treba dobra logistička podrška, vojnički rečeno, lekar da te čeka u žbunju sa epruvetom i špricem. :))) Dečko ONE, da se osigura, ima da je tera da plakne usta sonom kiselinom. :))) Dobar ti dečko, ONA, dooobar. Baš vodi računa o tebi:)))

Ovo liči na pitanje" Dragoj Saveti" iz ženskih novina sa kojima smo se onomad sprdali u vreme kad sam ja bila mlada:

- Draga Saveta, sedela sam na kamenu na

ŠPIGL – DVOJNICI POZNATIH

Princ Čarls  Dobi iz "Harija Potera"

Princ Čarls & Dobi

kome je pre mene sedeo moj dečko u mokrim kupaćim gaćama. Da li mogu da ostanem trudna?"

- Od mokrog kamena, dete moje, ne možeš, ali na mokrom kamenu sigurno (Savetin odgovor).

          PAMETNI - Jul 11, 2002 16:22 (*.shawcable.net)

Šta vi pričate. Decu donose rode, nema veze da se trpate. ONA, dečko ti kaže da opereš usta s onom vodicom pošto mu se sigurno gadi ljubiti posle njegove semenke.

          modesti - Jul 11, 2002 16:37 (*.a2000.nl)

Ljudi, ovo je super. Hajde sad malo ono: da li može trudnoća od bazena? Ili od mora?

          marko - Jul 11, 2002 16:57 (*.telia.com)

Čuj, ONA, ako gutaš spermu možeš da se prilično udebljaš, a ako oćeš da zatrudniš probaj u bulju. Šta je?! Ako ne veruješ pitaj dečka. Imao je on još jednu devojku koja je tako ostala trudna pa rodila crnju. To je zato što su zaboravili upaliti svetlo. Zato kad rešiš da praviš decu konzumiraj oralni sex, samo ne u mraku.

Kako je začet Čak Noris

          hm - Jul 11, 2002 17:20 (*.rogers.com)

Stvarno nemam reči, stvarno ste budale. Lepo vam devojka kaže i vi ne verujete. (Ako su lagali mene i ja lažem vas, što bi rek'o Đole). Ti pametni što objašnjavaš ono za želudac i vodu, ta beži bre, objasni ti to onim što ostaše trudne. Lako je vama da se šalite, vi niste trudni, a neudati ste, teško je onim što zatrudniše, a neudate su. A nisu "zgrešile" samo su pušile, naivni uvek pre nastradaju. Znaš šta, ti što pitaš, može da se zatrudni, odgovor je DA. (Pa taj spermić je jedno čudo, to nađe put do tamo gde treba, za nepoverovati, to ti je tako mali punoglavac koji samo grabi, grabi, grabi dalje, ne bira jel' stomak ili ne).

          marko - Jul 11, 2002 17:57 (*.ge.com)

Znači, trudna od oralnog seksa? Nego šta! Jesam vam već rek'o - onda beba raste u usnoj duplji, ceo proces je mnogo kraći (oko 4 meseca) i onda je samo ispljuneš. Mnogo manje bolno, verujte!

          :D - Jul 11, 2002 18:05 (*.menta.net)

Jesi upropastio. Ja se baš smejem onom "pakovanju za kosu"...

          MP - Jul 11, 2002 18:51 (*.slb.com)

Dobar topik. Šta da se kaže: da li smo prepametni ili ne? Polovina komentara su realni, a polovina je šegačenje. Svaka ona koja je ostala trudna od oralnog seksa ne treba da ide kod ginekologa već kod psihijatra.

          ..... - Jul 11, 2002 19:00 (*.3web.net)

Naravno, i ona koja misli da je to moguće (mislim ostati trudna na taj način). Uh, curo, nije tebi lako… Nije....

          glue - Jul 11, 2002 19:47 (194.204.*)

Ma lažu te… Može da se zatrudni i tako, ja sam čuo da je jedna zatrudnela preko televizora gledajući drugi "Dnevnik"... Toliko se zanela sa vestima iz zemlje da nije primetilia da joj je dragi svršio u usta, a ne kao i obično u uši. Evo, sad gleda samo "Pink". Od "Pinka" se izjaloviš.

          . - Jul 11, 2002 21:56 (*.rogers.com)

Zezajte se vi samo, ali ipak budite pažljive, obavezno ispirajte usta spermouništavajućom tečnošću. Nikad se ne zna - đavo ne spava. Može to da zaluta nekim putem, recimo ispljuneš pa sedneš na to. A nekima kiselina u želucu, što ovaj objasni, nije baš toliko jaka 
Mačići u tri boje

da ih uništi. U svakom slučaju ne bacajte, iskoristite za ono gore pomenuto pakovanje za kosu.

          ONA - Jul 11, 2002 23:45 (*.cogeco.net)

Za sve vas koji mislite da nisam upravu još jednom vam kažem: oralni sex može da dovede do trudnoće jer spermatozoidi putuju kroz organizam.Kada ide na usta onda je sporije, zato što treba više vremena da se stigne do polnog organa nego kada ide direktno, ali može! Da sam ja upravu lepo se može videti jer starije žene koje nisu davale oralnoga sexsa nisu ostajale u drugom stanju kao danas i nije bilo abortusa. Dali vi stvarno mislite da svaki put kada je žena trudna da je to odole? Sad, ne ostane se uvek u drugom stanju i kada se svrši u usta jer kod muškarca sperma nije uvek ista nego kad mu je gušća onda lakše može da prođe jer je ima više i više spermatozoida a kada je ređe (ko ona vodica) uvek znamo da je tada manja šansa da zaglavim. Jedino je analni sexs siguran al je mnogo ružan. Pazite se, samo vam to kažem. A mene moj momak voli da ljubi!

NOGOMETNA POEZIJA

Dobro jutro, dobar dan,

Malo kasni Balaban!

Na izmaku noć je crna,

iz birtije puže Srna!

 

Malo pravo, malo krivo

zadnji stiže Olić Ivo!

Račun, lijepo moliću,

Pošaljite Biliću!

            ***

U svitaj novog dana,

evo Boška Balabana.

Na izmaku noć je crna,

iz birtije se vraća Srna.

Malo pravo malo krivo,

evo stiže Olić Ivo.

Kod Ćire smo bili djeca,

pa se nama sluša Ceca!

Kod Slavena kruha nema,

on bi slušo Pearl Jam-a!

 

Vide Srne kako peva,

il' ko fol samo zeva.

Nije sâm, lane moje,

I kolege tu su, njih je troje.

Pršti Ceca, pršti Brena,

To je prava karantena.

I ratarić i pastirić

u frulicu Mitar Mirić.

 

I, naravno, Džej…

Posle pijanke

LOCIRAJTE SE

¤        Vi mora da ste iz Monaka ako… (MC, poglavlje LXII)

Dilan Dog - Grand parada
3223. You and your friends carry out a conversation mixing at least 3 languages but everyone understands each other.
3224. You have danced on the couch at "Jimmyz" while being completely intoxicated… and fallen off at least once!
3225. You spent your childhood playing foam soccer at Larvotto
3226. You go to Limone on weekends in the winter
3227. You know what V license plates mean
3228. Cars yield to any pedestrian whether its on a crosswalk or not.
3229. When you spend money like it's Christmas every day.
3230. You go to London or Paris for the weekend just to go clubbing
3231. You know "Club55" is open in fall and spring and go there for lunch when its a nice day
3232. You can't be bothered to go to Nice or Cannes because 30-45 mins in a car is just too far of a drive
3233. The thickest sweater you own is what people wear in spring in most parts of the world
3234. You can chill and relax everyday without knowing what is going on in the world.

3235. You love to travel and study abroad but at the end - you always come back to your "village"

 

¤        Vi mora da ste iz Montane ako… (SAD, poglavlje LXIV)

3236. You get passed when you are driving 75mi/h.
3237. You get passed by a cop when you are going 85. You look at each other and smile.
3238. You tell North Dakota jokes.
3239. During the winter you leave your car/truck running and unlocked and unguarded while you run into "Albertsons" to get a few things.
3240. People you don't know smile and say "Howdy".
3241. You refer to Minnesota as "back east".
3242. Starting in 3rd grade, you began learning what to do when you see a bear or a mountain lion

3243. You hold pride in your heart that the world's largest Tyrannosaurus rex skull was found in eastern Montana
3244. You secretly hate Hannah Montana. Pure hatred – she's not a cowboy, and she's not a Montanan, and she doesn't even know what a truck looks like, and she probable has never ridden on a dirt road or gone hiking.

3245. They teach you how to shoot a rifle in high school PE class. Yep. (PE = fizičko)
3246. Someone says manure spreader and you know it isn't the local congressman
3247. You drive down a gravel road going 60mi/h, and you get passed by a Ford Truck pulling a 6 horse trailer.
3248. You go to another city just to go clothes shopping.
3249. You can actually pronounce the City's name Glasgow (Glasgo) without calling it Glascow

EKSKLUZIVNO!

Naši novinari su otkrili ko je otkucao Bin Ladena!

Bin Ladenova maca

3250. You have drank a Flathead Lake Monster Gourmet Soda. What's more is you know about the Flathead Lake monster. And you know why the Flathead Nation is called so. 

3251. Maps and gloves are kept in your vehicles "jockey box"

Blic strip; Autor: Marko Somborac

Friz

=●=

Prethodni brojArxiwaFejsbuk stranicaMarketingGlavna stranicaSledeći broj