Prethodni brojArxiwaFejsbuk stranicaMarketingGlavna stranicaSledeći broj

=●=

Nedelja, 10. VI 2007.

Logo Leteći bumbar 170

U ovom broju donosimo:

2. Crtice iz štampe

            Zanimljivi tekstovi iz novina

4. Noris Čak

            Parodija na pesmu "Manijak"

5. Prva plavušina bračna nedjelja                 Tekst poslao čitalac (ili čitateljka)

            Dnevnik tek udate plavuše
6. Drvena noga traži ženu

            Bračni oglasi iz časopisa "London review of books"

8. Bored!                                 Engleski jezikTekst poslao čitalac (ili čitateljka)

            Preko 400 saveta za razbijanje dosade u svakom momentu! (novi feljton)

Ispit iz fizike

Crtice iz štampe

● Pudlice koje bleje

Iz JapanaOko 2.000 jaganjaca iz Australije i Velike Britanije prodato je u Japanu kao pudlice, piše australijska štampa. Firma "Pudlice kao kućni ljubimci" prodavala je, uglavnom preko svoje ekspoziture u japanskom gradu Saporou, jaganjce po ceni od 1.600 australijskih dolara reklamirajući ih kao pudlice. Ta cena je upola niža od cene za pudlice, koje, slično nekim drugim vrstama malih pasa,
imaju ulogu ne samo ljubimca već i modnog detalja u Japanu i vrlo su popularne među mladim ženama iz urbanih sredina.

            Prevara je otkrivena nakon što je filmska glumica Maiko Kavamaki ispričala u jednoj TV emisiji da njena pudlica ne laje, niti jede hranu za pse pa je potražila savet veterinara, koji ju je šokirao rekavši joj da je reč o ovci, a ne psu. Jedan mladi japanski par shvatio je da je prevaren kad je svoju "pudlicu" odneo kod veterinara da joj se potkrešu nokti (kandže), a ovaj im rekao da njihov ljubimac ima papke, a ne kandže. Japanska policija procenjuje da je na ovaj način prevareno oko 2.000 japanskih građana. (FoNet)

● Registarska za 5 miliona

Iz UAERegistarska tablica sa samo jednom cifrom prodata je za više od pet miliona evra Ujedinjenim Arapskim Emiratima.
            Tablica sa brojem 5 prodata je na aukciji, a time je oboren prethodni svetski rekord. Registarska tablica prodata je za 25,2 miliona dirhama na aukciji u prestonici Emirata Abu Dabiju, objavila je
 emiratska novinska 
Kolica za bebe sa kosilicom

agencija. Biznismen Talal Kuri dao je najveću ponudu na aukciji, prvoj te vrste u Abu Dabiju, čiji je prihod namenjen u dobrotvorne svrhe.
            Prethodni svetski rekord za registarsku tablicu postignut je u julu prošle godine u Jorkširu, na severu Engleske, gde je registarska tablica "M1" prodata za 331.500 funti, odnosno 486.140 evra. [b92.net]

Novosađanke odvalile plafon na striptizu

Iz SrbijePonedeljak, 28. maj 2007. 10:41

            Pomahnitale pripadnice lepšeg pola odvalile su u četvrtak gipsani plafon u novosadskom klubu "Fjužn" da bi se domogle gole stražnjice stripera koji je te noći bio zadužen za njihov provod.

            Uz plafon, otpale su i električne instalacije, ali taj haos nije naterao žene da napuste lokal, naprotiv. One su ostale da "đuskaju" do kasno u noć, piše beogradski "Kurir".

            Kako je izjavio Nenad Savić, najbliži saradnik vlasnika lokala, oko 200 žena je u Četvrtak uvece došlo da uživa u muškom striptizu, ali je u jednom trenutku đavo odneo šalu, te su neke od njih počele da se penju na gipsane grede kako bi bile bliže striperu, nakon čega je "tresnuo" plafon.

            "Ovo je bilo prvo striptiz veče i niko ne može da veruje šta se desilo. Žene su, kao omađijane, počele da se penju po separeima, a onda i na grede, koje ne mogu da izdrže veliko opterećenje. Kada je pao plafon, očekivao sam da će to biti kraj večeri. Međutim, pogrešio sam, žene nisu želele iz kluba, već su ostale i dočepale se stripera kao da se ništa nije desilo", u neverici priča Savić.

            Gošće kluba, kako smo saznali, bile su

Kolica za bebe - SW

uspešne Novosađanke, pa je među njima bilo i direktorki pojedinih banaka, poznatih advokatica, službenica iz javnih preduzeća, pa čak i nekoliko njih iz Gradske kuće!

            Prema rečima Savića, u haosu koji je nastao nije bilo povređenih, tako da nijedna od prisutnih gošći nije ni pomišljala da napusti klub. On je dodao da će do sledećeg striptiza proći neko vreme, jer najpre treba sanirati štetu. "Razmišljam se da uvedem pravila ponašanja kako bismo izbegli još neku štetu tog tipa. Nisam mogao da verujem da su žene toliko agresivne i živahne", ističe Savić.

            Pored plafona, veću štetu mogao je da pretrpi i sâm striper, koji je, kako su nam kazali, iz kluba istrčao go odmah nakon odvaljivanja plafona. Međutim, na ulici su čekali muškarci, najverovatnije muževi i prijatelji gošći, koji su već dovoljno prestrašenog stripera hteli da "nauče pameti pesnicama". Tuču su, na svu sreću, sprečile prisutne "dame", koje su ga vratile unutra, zahtevajući da nastavi sa igrom u već dobrano ruiniranom klubu. ["Kurir"].

Loše je pevao, pa su ga ubili

Sa FilipinaPripadnici obezbeđenja karaoke bara na Filipinina ubili su jednog mladića jer je loše pevao, saopštila je policija. Romi Baligula (29) otpevao je više od pola pesme u baru u gradu San Mateo, istočno od Manile, kada je 43-godišnji pripadnik obezbeđenja Robilito Ortega iz publike povikao da on falšira. Kako Baligula nije obratio pažnju na taj komentar i nastavio da peva, Ortega je otvorio vatru iz pištolja i pogodio nesretnog pevača u grudi. Baligula je bio mrtav na licu mesta. Smrtni slučajevi i razni oblici nasilja česta su pojava u karaoke barovima na Filipinima. Popularna pesma Frenka Sinatre "My Way" skinuta je s repertoara mnogih barova u Manili jer je utvrđeno da je ona uzrok tuča, nasilja i smrtnih slučajeva. Najčešće žrtve su pevači za koje publika oceni da loše pevaju tu pesmu. (Srna)

● Otkaz zbog prevelikih grudi

Iz NemačkeNemica Annina Ulrich (29) dobila je otkaz od agencije za prodaju nekretnina zbog prevelikih grudi. Njezin šef smatra da njezine "devetke" ugrožavanju imidž tvrtke.

            "Od djetinjstva sam sanjala o velikim grudima. Postala sam ovisnik o operacijama povećanja. Znam da i moji klijenti misle da je to fantastično i ne mogu shvatiti zašto moj šef ne misli da sam u biti prednost i dobitak za tvrtku", rekla je Annina. Njezin je šef odlučio da to više neće ići kada je Annina, koja radi i kao model, otputovala u Italiju na snimanje fotografija za erotske časopise, prenosi Dnevnik.

            "Kada sam se vratila, moj šef je rekao da su slike odlične, no da bi njihovo objavljivanje naštetilo ugledu tvrtke", rekla je Annina. Nakon svega, Annina je odlučila otvoriti vlastitu agenciju za nekretnine sa svojim grudim

            Annina je odlučila otvoriti vlastitu agenciju za nekretnine sa svojim grudima na posjetnici kako bi dokazala da je to ipak prednost

Banjalučka Ceca dolazi iz Kine

Iz BiHDvadesetogodišnja Či Sjiao Đin ili kako je popularnije zovu Ćin Ćin banjalučka je kineska Ceca Ražnatović. Provereno raste oduševljenje kod brojnih ljubitelja turbo-folka, kada stihovi popularnih hitova Cece, Lepe Brene, Stoje, Ćane izlaze iz usta ove Kineskinje pa posle početne neverice usledi prava erupcija oduševljenja.
            Ona je u Banjuluku došla krajem 2001. godine i nije joj mnogo trebalo da savlada srpski jezik. "Moji roditelji su došli godinu dana pre mene i otvorili prodavnicu, a potom restoran. U početku mi je bilo teško, jer nisam znala jezik, ali sada je super", priča Ćin Ćin. Posao sa restoranom je slabo išao, pa su se selili od Prijedora, Omarske, preko Kozarca, da bi se prošle godine ponovo skrasili u najvećem gradu u Srpskoj, koji po veličini i broju stanovnika, u odnosu na rodno mesto Ćin Ćin, predstavlja obični kvart.

            "Živela sam u gradu Hongzou, koji ima 6.000.000 stanovnika i nalazi se blizu Šangaja, ali lepše je živeti u "gradiću", kao što je Banja Luka, nego u milionskom gradu", kaže Ćin Ćin.
            Obožava muziku i kaže da je srpski jezik uglavnom savladala slušajući pesme. Nema nameru da ozbiljno uplovi u muzičke vode, iako oduševljava sve koji je vide i čuju, a mikrofonom barata bolje nego štapićima za jelo. Najviše voli da peva Cecine i Brenine pesme. Nastane pravi lom kad zapeva Cecin hit "Grome moj" ili Breninu "Sitnije, Cile, sitnije". Za pet godina boravka u Republici Srpskoj stekla je brojne prijatelje i kaže da nije imala nikakvih problema zbog toga što je Kineskinja.
            Ističe da su ljudi u Banjaluci mnogo opušteniji nego Kinezi i kroz smeh dodaje da joj i prijatelj Radovan često kaže: "Mačko, samo opušteno!" Ćin Ćin kaže da joj se srpska kuhinja svidja više nego kineska. Spremanje srpske

NORIS ČAK

Udri jače Noris Čače, ubijo te grom.

Otkad si me umlatio u srcu si mom.

Noris Čak, Noris Čak

to ne može biti svak.

Kad ga vidim moje srce

kuca tika tak.

Pa kažem: "Jače!

Jače, Noris Čače.

Udri jače. Jače, Noris Čače"

 

Djevojčice mlade čuvajte vaš brak.

Štuka zove kondora – ide Noris Čak

hrane, takođe, više joj leži. "Volim sarmu, suvo meso, jagnjetinu, prasetinu, sir, kajmak, a obožavam čvarke", kaže Ćin Ćin i dodaje da joj je bilo malo neobično da uz svaki obrok jede hleb.

http://www.youtube.com/watch?v=-ipod2L_e88

PRVA PLAVUŠINA BRAČNA NEDJELjA

Ornitolog

Ponedjeljak:

            Evo, završio se medeni mjesec i smjestili smo se u naš novi dom. Veoma je zabavno kuhati za Toma. Danas sam napravila predivan kolač po ovom receptu: "Umutite 12 jaja odvojeno". No, kako nisam imala dovoljno posuda, morala sam posuditi par iz komšiluka da bi umutila sva ta jaja. Kolač je ispao super.

Utorak:
           
Htjeli smo voćnu salatu za večeru. U receptu je pisalo: "Posluzite bez ičega". To sam i uradila. Skinula sam
 odjeću sa sebe. Ali, Tom je

doveo nekog prijatelja na večeru. Nikad nisam vidjela tako začuđena lica kada sam poslužila salatu.

Srijeda:
           
Odlučila sam da danas poslužim rižu po receptu koji glasi: "Potrebno je dobro pranje prije stavljnja riže u kipuću vodu". Tako sam ugrijala vodu, okupala se, pa stavila rižu da se kuha. Nije mi jasno bilo zašto sve to, jer riža nije imala ništa bolji ukus.

Četvrtak:
           
Danas je Tom tražio salatu. Probala sam novi recept: "Isjeckajte sve sastojke i onda pospite po listovima zelene salate sat vremena prije no što je poslužite". Morala sam otrčati skroz do maminog vrta. Posula sam salatu po listovima i čekala tu sat vremena da je pas ne pojede. Tom je navratio i pitao da li se osjećam dobro. Pitam se zašto?

Petak: 
            Danas sam našla jednostavan recept za kolačice koji kaže ovako: "Sastavite sve sastojke u zdjelu i dobro izmješajte, i to je to".  Kada sam to uradila otišla sam do mamine kuće. Vjerovatno nešto nije u redu sa receptom, jer kada sam se vratila kući, smjesa u zdjeli je izgledala isto.

Subota:
           
Tom je danas bio u kupovini i donio je kokoš. Zamolio me je da je sredim za nedjelju. Nisam bila sigurna kako se kokoši oblače nedjeljom, ali sam našla jednu preslatku haljinicu i male cipelice. Izgledala je preslatko, ali kada ju je Tom vidio, izašao je iz kuhinje brojeći do 10?!

Nedjelja:
           
Danas su Tomovi roditelji došli na večeru. Htjela sam da napravim pečenje, ali sve što smo imali u zamrzivaču bio je hamburger. Tako sam ga stavila u rernu i podesila kontrole na pečenje. Mora da nešto nije u redu sa rernom, jer je na kraju pečenja opet ispao hamburger?!

Reklama za teretanu

Laku noć, dragi Dnevniče.
            Ovo je bila jedna uzbudljiva sedmica. Jedva čekam sutrašnji dan, tako da mogu isprobati nove recepte na mom dragom Tomu.

DRVENA NOGA TRAŽI ŽENU

Iz knjige "Zovu me Nevaljala Lola"

1. 67-godišnji nezadovoljeni švaler bezubo prolazi urbanom širinom, samouništavajuće klizi u patetiku, natrpan vijagrom u potrazi za ženom od gume koja zna da svira trubu.

2. Volim svoje žene kao što volim kebab: pronađene iznenada posle pijane noći i prelivene sa previše umaka. Nedugo zatim, odbaciću te na pločnik života, ali do tada ćeš biti savršena dopuna savršene večeri. Muškarac, 32 godine, retko izbaci dobitnu metaforu.

3. Ćelav, nizak, debeo i ružan muškarac, 53, traži kratkovidu ženu ogromnog seksualnog apetita.

4. Nije svako ko se pojavi u ovoj rubrici umno poremećeni transvestitski sociopata. Javite ako mi nađete takvog i zadaviću ga svojim grudnjakom. Muškarac, 56.

5. Kurva u kuhinji, kuvarica u krevetu. Žena pomešanih prioriteta (37) traži muškarca koji zna dobro da promeša salatu.

6. Romantika je mrtva, kao i moja majka. Muškarac, 42, nasledio bogatstvo.

7. Jeste li vi Kejt Buš? Pišite opsesivnom muškarcu (36). Primedba: osobe koje nisu Kejt Buš ne moraju da se javljaju.

8. Ako tvoje ime ima svoju odrednicu u Oksfordskom rečniku, vodiću ljubav s tobom. Ako nema, verovatno svejedno hoću, ali želeću te samo zbog tvog tela. Muškarac s premalo razbibriga.

9. Orem najusamljeniju brazdu. Dosad devetnaest oglasa lične prirode. Samo jedan odgovor. Bila je to moja majka koja mi je javljala da ne zaboravim da kupim hleb na putu do kuće. Muškarac, 51.

10. Zreo gospodin, 62, dobrodržeći, otmen sedokos izgled, u dobroj kondiciji i aktivan, zdravog uma i nezbunjen površinskim zahtevima modernog društva traži… Dođavola, opet moram u WC!

11. Žensko, 32, željna finih stvari u životu traži basnoslovno bogatog tipa od 80 do 100 godina. Mora biti voljan da fibrilira ventrikule kad postane zamoran, ili kad bankrotira, ili oboje. Takođe zanimljive tridesetineštogodišnjake za potajne, nemoralne afere koje bi se odvijale istovremeno sa gorenavedenim

12. Bliži se Božić! Porodični ugođaj! Neugodni pijani stric (62) u najam. Podriguje državnu himnu u tri oktave, nepristojno se češka i ne mogu ga zadovoljiti ni vaši najbolji napori. Je li večera gotova – i ako nije, zašto nije? Praznik može opet biti čaroban.

13. Napokon bez lekova nakon svih ovih godina! Pridruži se meni (nervoznoj, predebeloj, samopovređujućoj flautiskinji, 34) na jednom slavljeničkom piću, ili sedam pića, u nekom od boljih lokala.

14. Čitao si BBC interne novine u metrou na liniji Džubili, 12. XII. Ja sam iskašljavala vreli čaj kroz nozdrve. Sigurno nisi zaboravio. Piši zatreskanoj, jako opečenoj nespretnoj ženi (32, ali obično izgledam mlađe). Biću dobra prilika kad mi gornja usna zaceli, a ni ona longeta nije zauvek.

Lutke iz izloga

BORED!

- Wax the ceiling

- Rearrange political campaign signs

- Sharpen your teeth

- Play Houdini with one of your siblings

- Braid your dog's hair

- Clean and polish your belly button

- Water your dog...see if he grows

- Wash a tree

- Knight yourself

- Name your child Edsel

- Scare Stephen King

- Give your cat a mohawk

- Purr

- Mow your carpet

- Play Pat Boone records backwards

- Vacuum your lawn

- Sleep on a bed of nails

- DON'T toss and turn

- Boil ice cream

- Run around in squares

- Think of quadruple entendres

- Speak in acronyms

Buđenje na Severnom polu

Friz

=●=

Prethodni brojArxiwaFejsbuk stranicaMarketingGlavna stranicaSledeći broj