Prethodni brojArxiwaFejsbuk stranicaMarketingGlavna stranicaSledeći broj

=●=

Nedelja, 27. XII 2009.

Logo Leteći bumbar #303

U ovom broju donosimo:

2. Reč uredništva

            Čestitka

2. Širom neta                          Tekst poslao čitalac (ili čitateljka)

            Tajna žuraja kod Sanje

4. Špigl - dvojnici poznatih

            Foto-feljton: dvojnici poznatih ličnosti.

6. Kazneni poeni za pešake   Tekst poslao čitalac (ili čitateljka)f

            Kolike su kazne za pešake

7. Društvo za zaštitu automobila

            … i promociju cipelčuga (proglas)

9. Locirajte se!                       Engleski jezik

            Vi mora da ste iz… ako je većina ovih tvrdnji tačna (Vinipeg; 1062-1088)

9. Širom neta

            Vesti sa XY sajber prostora: Izbori za Miss i Mistera na sajtu "Domaći.de"

10. Crvenkapa i vuk

            Strip

Sačuvajte ovaj broj! Možete od njega da napravite:

- molersku kapu

- brodić

- avion koji leti (!) …

Mace Nova godina

Širom neta

            I tako…
            Domovino Odisejeva :)
            Počela je još jedna (tajna naravno) žureza kod Sanje… (još jedna u nizu)
            Prisutni: svi koji su bili pozvani i naravno su se odazvali i samim tim se zajebali došavši ovden i videvši umesto žurke - sedeljku!!!

            Elem… Sve je prošlo u najboljem redu. Malo smo se podnapili (čitaj: neki su se i prebili od vina koje je očajno do bola), a ova mala Tviti mi smeta dok ja kucam. Samo bulji i smeška se. Ccc današnja omladina… Mora se priznati da će ovde sad da se izređaju svi prisutni da dodaju šta misle i ne misle, a u glavnom ne misle… E, tu je i
ona mala što me razbila u bilijaru i neće da mi drži časove iz istog (šmrc)… A tako sam 'Teo (da… slovo T) da
Autor: Nik Titanik

igram s nekim ko može da me pobedi… I Sanja je upravo saznala da se ovo apdejtuje trenutno, a cunninG je 

upravo saznao da je Itaka domovina Odisejeva. I sada će nam dati neko svoje viđenje svega ovoga… Izvolite, koleza:

- E dakle kolega, dragi. Hvala na ukazanoj prilici da iskažem svoj nepostojeći i neiživljeni literalni talenat. Dakle, tu smo i sa' će uteknemo, jer Sanja je počela da juri sve redom. Blago njoj kad je pila, a meni niko nije doneo vodke, konjevi (Džowo, izvini, ništa lično)!! Meni vruće… L&M smaram. Natrag vama, koleza.

- Hvala kolega mali od kaljuge, kako kaže ovaj pored mene… Ček da vidim koji je… Aaaaaaaa, to ste vi koleza Fruktalko! Šta imate vi da dodate?

- Ja šta imam da dodam? 12:22h, ali biće ovo zanimljivo veče… Znaće se ovih dana…
- Ništa ja nisam sad skonto, ali nema veze… Možda će to uskoro biti za 9 meseci kako kaže koleza Kanin'.
Al ono… Opet ova mala… Aj dođi vamo da čujemo šta imaš ti da kazeš… E, mala!!!… Dolazi 'vamo!!!… Ajde, sedi… TU SEDI, A NE DA BULjIŠ U MONITOR!!! E, tako… Ajde sad… Da čujemo šta imaš da kažeš za žurku… I mala je iskusno pokazala znak koji se pokazuje kao odgovor na pitanje "Šta je to što ima dva

Reč uredništva

             Pošto je ovaj broj poslednji u ovog godini, mislimo da bi bilo pravo vreme da svim našim vernim čitaocima (i ostalima) čestitamo Novu godinu!

            Kao što mnogi normalni časopisi rade, red bi bio i da vam poklonimo naš kalendar, koji možete preuzeti ovde:

http://www.einnewyddion.com/razno.htm

a u jednom od narednih brojeva možete očekivati nastavak kultnog fajla "Ned na drvetu"! O čemu će biti – to je tajna, kao i naslov (doduše, još nisam smislio kako će se zvati).

            Vaša redakcija vam želi srećnu i uspešnu Novu godinu!

Redakcija

prsta, jedno oko i jebe ko ludo?" E, sada ovaj anagramni… Dođi čiki. Sedi tu pored mene. Ajde kaži ti nama šta ti misliš o ovoj žur… ne … Nije žurka, sedeljka je!!! E, o tome ti kažeš šta:

Bezobrazni deda Mraz

- Kao prvo, prevareni smo. Naslov se ne podudara sa događajima na terenu!!! Ljudi stoje i ne igraju… A žurka prsla… Propast živa… Ali šampanjac je bio cool (za mojih 97 din Sanja se razbila)
- Ko će sledeći?
Koga da uFatim sad, pitanje je… Već sam pikiro jednog lika koji je iznad svega prijatelj, a i faca… Mislim faca u pravom smislu… Ajde dođi vamo… Ti, ti što se smeješ ovom što kucam… E, kaži šta imaš!

- Imam rolku… i imam sat i iznad svega femsi bradicu…

- MA NE TO, KONjU!!! Šta imaš da kažeš za ovu sedeljku!!!…

- Ne, nisam ja Maxa… on će sad da stigne…

- Ma znam to nego znaš šta sam mislio… pljuni…

- Pu!

- Aman ne da pljuneš!!!!…
- Sedeljka ko sedeljka… Najsvetlija tačka iste je što smo napokon apsolvirali vic o trudnici u disku (zbog ovog će me ubiti, al ajde).
- Jes, jes… Ubiću ga… A sad… Doajen našeg izvornog načina pisanja izveštaja… Koji đipa ovuda ko divljak… Rušeći stolove, stolice, čaše, flaše, momke i devojke (njih pogotovo)… L&M… FURZA… izvolite:
- Ahh, avaj… Mlogo je vode sos Moravu proteklo otkad ne bejah za tastaturetom… elem

- Žurka… daklem… FURZA, po običaju jeste pijan… Kao što je to i običavao na svakoj žurki kojoj je prisustvovao. Naravno, uzevši u obazir da ovo i nije žurka, već najobičnija sedeljka, FURZA i nije pijan, već žuykha… hmmm… pa…

- Ja i nemam ništa pametno da kažem… Samo treniram prste za povratak u Apatin, a tada… heheh… Auta i Lome… khm, ovaj… Heh… FORCE over and out… Idem da se vratim svom belom vinu (ne mogu da poverujem da je baš toliko loše da ga, ama, baš niko ne pije) …

- Daklem… Exerko je na redu… Aule Entulava!!!!
- Evo sadasmalo imene…sada cu da kuxkamkoblesdav :)) Ide nekalulda muzika, pa sams3 primio i lupetam po ovoj tastaturi (i gutam slova, a ima i viška) …

- Da da … JA ĆU DA NASTAVIM!!! Tući ćemo ga polako… Sad se vadi da mu ne radi spejs… Kao čudna mu tastatura… Nije njegova… Ljakse najgori :) Elem, sad će da priča… Inspiracija diktatora… Kako kenja…

- Dajem proglas… Za sve citizene YHV-a (ne misli na satove): LJUDI, UZVIČNIK! PIJTE PIVO!!! NE… CRNO VINO!!! ŽDREPČEVU KRV!!! Odo' ja da poslušam svoj savet…
- Bio je rečit… A sad … Sveže pristigli smrznuti konj … Maximilijane, kaži ti sad nama….
- Sačekajte da popijem nešto pa ću onda da vam kažem šta mislim…
- Pošteno od njega…. :))

- Eeeeeeeeee popečitelju naš…. Sad će on da nam kaže šta je sve overio večeras :) 

- NIŠTA JA NE PRIZNAJEM!!! Zvanična izjava je: OVO JE SKROZ OK!

ŠPIGL – DVOJNICI POZNATIH

 Milan Bandić  Mahmud Ahmedinedžad (محمود احمدی نژاد)

Rubrika: Špigl

- E priđi, Kalkuluse, ovden pored mene sedi pa da se ispričamo kao ljudi.
-
Hoću ja da kažem nešto za "Dnevnik"! Vesela atmosfera moram priznati… Ždrepčeva krv je učinila svoje (hvala Džowu), a i domaćica nije lošaMislim na keks. Toliko od mene.
-
I sad su Limunski Magarac i Lilavi Bizon počeli da đipaju na hipnotisanu gomilu u stilu

<kroz_nos>

Caneta

</kroz_nos>

- E ovaj mi je treboAjde sad da čujemo šta ti imaš da kažeš za ovu jadnu sedeljku….
-
Svinje pijaneTo su jedne svinje pijaneIstaKnuti član drug LimunA nemam sad inspiracijuBatali me… Kasnije…
- (SAMO 2 K JE UPOTREBIO!!!) Ok… kasnije ćemo te naguzimo da nam kažeš sve… DA PRIZNAŠ!!! :-) NE, TVITI, NEMAMO KAJLI MINOG NA OVIM MOJIM CD-OVIMA!!! :) NE, NEMAMO KAJLI MINOG!!! JEBEM TE U MARKU FRUKTALKO!!! Fruktal pozdravlja sve dame [od kojih će samo dve možda tri da pročitaju ovo… A možda neće ni jedna ako ovo ne bude poslato, a ja ću se lično potruditi da bude poslato, a ne da bude neposlato jer ako ne bude poslato lično ću se uvrediti na samog sebe jer će biti neposlato umesto poslato (uh, jebote)]. Ajde, Ajverhou, sedi pa da počnemo… Ajde reci ti nama… Šta TI imaš da izjaviš za ovu kako da je nazovemo… Već smo potrošili sve pogrdne izraze… Izvoli:
- Evo, ja putujem turistički, i nemam ništa da prijavim. Samo lične stvari… Prtljag, odeća, hrana, jebiga… HO HO HO
- I NEMAMO JEBENU KAJLI MINOG BRE!!! STE ČULI!!?!?!?! NEMOJ!!! Ah avaj… I tako ide tool… Mi ludujemo smoreni…
Jebem ti žurku na kojoj se pušta dobra mjuza a svi sede… I kucaju po pastaturi :) Ne pastaturi … TASTATURI!!!… I sad himna broj dva ove male grupe, ali odabrane: A.D.I.D.A.S. (u prevodu za one sa jeftinijim ulaznicama: All Day I Dream About Sex). TOOOOOO !!!! NAPOKON JE NEKO REKAO TO KAKO VALJA!!! KAJLI MI-MOG!!!! JESI ČULA SAD TI MALA DOSADNA PTIČURINO ŠTO NAS SMARAŠ SA KAJLI MI-MOG!!! Sve je to stoKa jedna pijana!!!! A limun je svinja Koja voli teletabise!!!

Buš i papa
Limunu žutom hoću da kažem: "Mama te je koristila umesto kamena za kupus! Verovatno ti i boja odatle, a i miris". Sjebala me ova!!! Pomera stolicu… jebem ti… Nemoj sve da pišeš!! Sjebavaš mi koncepciju… Je l' i ti gledaš teletabise?? Sve go pacijent!!! I posle kažu što koristiš "kurac" toliko… Dobacuju majku im provokativnu… Ovaj… da… Samo što nisu zaigrali kozaračko kolo… Furza i ekipa… LIMUNE!!! DOĐI OVAMO!!!… Dođi da mi budeš šunka… da pravimo sendvič… Ima i HOT-DOG… Dovedi mi pacijenta… Domaćice… Ne, nisi mi ti Kajli Mi-mog… Neće da dođe onaj peder… Jebo te, al brzo kucaš… Saćemo da ga 

navatamo… Pa ćemo da ga karamo… Mislim što se mora mora se… Ispuštaju zvukove kao nadražene svinje!!! Koje bahanalije!!! I ovaj fruktal viče: "E, Pule, pozdravi Jelenu i Nasumicu od mene…" pa reko da ispoštujem to… A od Kaninga pozdravljam Sirijus… Hoće i Dilan Morganu da pozdravi i specijalna poruka od limunskog magarca: WAAAAAZAAAAAAAAAAPPP!!!!!!!!!!
ECHO: WAAAAAAAAAAAAZAAAAAAAAAAAAAAAPPPPPP!!!!!!!!
ECHO: waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaappppppppp!!!!!!!
ECHO: aaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaPPPPP!!!!!!!!!
Jebo te, sad posle 15 minuta meditacije dođoh sebi i nekako savladah bol u stomaku koji mi je prouzrokovao ogroman talas (cunami) smeha prouzrokovan ovim gore delom gore navedenog teksta koji je bio pre reklama…
- Turi ga u kupus!!! (čuje se od iza…)
- Na ovoj žurci, kako je krenulo, samo ove plišane životinje ima da ostanu nevine…. U poverenju… Dule i Dilan se trpaju… Nisam ti ja reko :)
- 123456789 <- nije mogla da izdrzi :)
- E, zovite mi Sanju da dâ izjavu…
Ne može… Trpa se s nekim… To je skroz OK… Šta drugo da kažem… Hoće li je neko već odvojiti odande ? :)) Eeeeee, tooooooooo! Dođi kod čike :)
- Gtrhbyythtffffffewtygdz
- Šta ti imaš da izjaviš povodom ove SEDELJKE:
- WAAAAAAAAAAAAAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAPp!!!!!
- Hmm, interesantno… Reko, da zovemo Poola da igramo bilijar. Ključno pitanje ove večeri je: gde je trava??  Koja trava ?… To je ono što nedostaje… Sine… Ovo će da bude vrhunska svinjarija! Gore nego kad se dve svinje pobiju oko mrtvog praseta… A da su doneli vodku bilo bi još gore… Ja bi se napio… A kad se napijem onda sam smor neviđeni… Ne zatvaram usta… Šta ? Pričaš viceve o trudnicama?? :)

Vrhunac bluda na žurki: Počeli smo da pevamo… Mlada partizanka i narodnjaci ostali… Ovde ćemo prekinuti prenos jer je temperatura previsoka… Očekujemo uključenje malko kasnije…

Mačak Fredi

KAZNENI POENI ZA PEŠAKE

            Tajni, prećutani deo novog Zakona o bezbednosti saobraćaja. Stupa na snagu prvog januara 2010. Pored ostalog propisuje:

 

● 5 poena – prelazak preko ulice van pešačkog prelaza
● 5 poena – prelazak ulice u alkoholisanom stanju
● 5 poena – prelazak ulice dok lice razgovara mobilnim telefonom

● Nasilničko pešačenje I – prelazak ulice van pešačkog u alkoholisanom stanju - košta 10 poena
● Nasilničko pešačenje II – prelazak ulice van pešačkog u alkoholisanom stanju dok lice razgovara mobilnim telefonom – košta 15 poena

Brzina peglanja: 150 na sat

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Prikupljenih 20 poena znači: kazna oduzimanja dozvole za upravljanje sopstvenim donjim ekstremitetima van prostora kuće, dvorišta i svoje strane ulice.
Ponovljeno upravljanje van navedenih područja bez dozvole se tretira kao krivično delo izazivanja opšte opasnosti po branike, karoserije i šoferšajbne motornih vozila.
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Posle ponovnog polaganja ispita (plaćenih svih taksi) lice stiče probnu dozvolu – dozvoljeno mu je kretanje gradom uz pratnju starijeg iskusnog pešaka i to pre 23:00.

Molitva za tatu

Prim. red.: Naravno, ovaj tekst je zezancija (kao i većina stvari ovde). Kompletan spisak kazni i nova pravila možete naći na ovoj stranici našeg sajta: http://www.einnewyddion.com/razno.htm

Vaša redakcija

DRUŠTVO ZA ZAŠTITU AUTOMOBILA I ZA PROMOCIJU CIPELČUGA

Proglas:
Ovo društvo je itekako potrebno – treba stati u obranu prava  jadnih automobila koje, kad god uhvate vremena, ili svaki  vikend sigurno, maltretiraju njihovi vlasnici.

            Peru ih do iznemoglosti, trljaju, brišu, mažu, skidaju hrđu, farbaju, nauljuju, rastavljaju, pa opet sastavljaju, pa opet rastavljaju, te getriba, te gume, kočnice… A jadni automobili si ne mogu pomoći baš ništa… Oni nemaju nikakva prava, jedino što ih gazde tjeraju da voze i kurblaju po cijeli dan, do iznemoglosti, po bilo kakvom vremenu, suncu, kiši, snijegu, po svim mogućim cestama i putevima, blatnjavim i punim rupa…
            Ne daju im niti pravu hranu za jelo niti piće, ulijevaju u njih loš benzin s olovom i lož ulje umjesto pravog D2 dizela, jeftino ulje, premalo tekućine u akumulator, zaborave vodu za brisače, o staklosjaju i da ne govorimo…
            Raubaju ih i raubaju, ne voze na servis, sudaraju se često, ne nađu original dijelove, prodaju jedan auto drugom, trećem vlasniku, desetom… koji se ne brine za auto, zatim ga bace u staro željezo ili ga rastave i uzmu neke dijelove, a ostatak trune na smetlištima godinama i godinama, umjesto da se kompletan auto iskoristi, reciklira i da on ponovo zaživi i u nekim drugim proizvodima, njegovi sastavni dijelovi i materijal od kojeg je napravljen propadaju i ne koriste se pa jadan auto umre i od tuge da više nije koristan ni za davanje organa, a ima čak i donatorsku knjižicu i bio bi perfektan transplantat i donator.
            Sve ovo jadni automobili više ne trebaju trpiti i zato bi ih trebalo zaštititi zakonom tako da postanu zaštićena vrsta i da ih se smjesti u rezervate da mirno dočekaju starost i prožive život dostojan automobila! Nema više "bruuum-bruuum", od sad samo cipelčugom, ekoloski i najzdravije. Beži Jankec…
            Zaštitimo naše tutače dok još ima vremena!

LOCIRAJTE SE

¤        Vi mora da ste iz Vinipega ako… (CND, SD Manitoba, poglavlje XVII)

1062. You dip everything in honey dill sauce.
1063. On the first day the powder hits everyone is out carbogganing and the cops pull you over for your tail light being out.
1064. When the only birthday cake you've ever had is a Jeanne's chocolate log…and to even think about anything is else is just blasphemous.

1065. When you know that there is practically no where good to shop except for the internet!
1066. You get put on TV and you find out with a phone call saying: "I saw your hat and scarf on TV…way to go".
1067. You have come into contact with Dave Moffatt at one point or another and wondered why a celebrity would choose to live here.

1068. You know what mini sticks are.
1069. Dollarama is your new favorite store.

1070. The renovation of polo is the most important time in your life.
1071. You know which building is the tallest. The TD one.

1072. The only tape you can find in your house is hockey tape
Lego Sneško

1073. You were once a member of the Mr. Bailey rockin the O.C Facebook Group… before it ended up on National News.
1074. You know Winnie the Pooh was found and named after Winnipeg.
1075. You go to Minnesota or North Dakota and come back with 10 boxes of Krispy Kreme donuts.

Autor: Nik Titanik
1076. Celebs like McMaster and James and Remy Shand are known.
1077. You or a friend knows at least 3 Hells Angels.
1078. You wear waterproof mascara only because by the time you walk to school the ice on eyelashes is so thick that when it melts it looks like someone punched you in the face.
1079. You've done something stupid on 97 to get free tickets to a concert… And nobody makes fun of you because it was them last week!!!

1080. You've been to Spring Hill and when you ski in the mountains you spend half your

chair rides explaining that Manitoba has no mountains and that at home you ski on 300 feet of a 16° pitch.

1081. Spring Hill has the worlds shortest quad chair and you're proud of it.
1082. As you drive over the chief peguis bridge, from Main to Henderson, you always glance to your right and wonder what the heck that bridge is, why it is turned sideways, and why it is still there.

1083. You search for Old Dutch chips in vain when you are elsewhere.

1084. You know that you shouldn't mess with kids from the North end.
1085. You recognize your neighborhood in the crime stoppers videos.
1086. You balk at the idea of going to Portage Place rather than Polo Park.
1087. You heard that Mr. Bones pizza contained bodily discharge (and you've heard of Mr. Bones Pizza).

1088. You keep telling yourself you should eat at the revolving restaurant at least once, even though you heard the food sucks.

Širom neta

 

            Na forumu "Domaći.de" se ove nedelje završava glasanje za titulu "Miss domaći.de 2009". Do zaključenja narednog broja očekujemo proglašenje pobednica. Možete glasati na ovoj stranici:

http://www.domaci.de/viewtopic.php?t=64174

            Glavni sponzor "Leteći bumbar" će, kao i prošle godine, pratiti tok celog izbora.

Autor: Marko Somborac

Friz

Vuk i Crvenkapica

=●=

Prethodni brojArxiwaFejsbuk stranicaMarketingGlavna stranicaSledeći broj