Prethodni brojArxiwaFejsbuk stranicaMarketingGlavna stranicaSledeći broj

=●=

EN742 - Nedelja, 11. XI 2018./7526.

Logo Leteći bumbar No.742

Molba

U ovom broju donosimo:

2. Noć veštica!

            Sumirani ovogodišnji utisci

8. Zašto Noć veštica?            Engleski jezik

            Zašto je Samhain najbolji praznik

Urednicima ostalih časopisa: Budite fer i ostavite link za ovaj časopis kad već uzimate materijal odavde!

Pažnja! Stavite miša iznad ѕlike da bi dobili prevod ili objašnjenje istih!

Šešir

NOĆ VEŠTICA!

Pre svega…

            Čitaoci koji su se zatekli u Novom Sadu i koji su imali sreću da ih uslika lično & personalno urednik ovog časopisa, slike mogu naći na FB grupi "Halloween 2018. Novi Sad". Pošto je Samhain pao u sredu uveče, samo na taj dan je bilo organizovanog maskembala. Vikend pre toga sam nailazio na vidno razočarane maskirane ljude, a naredni vikend je bio skoro ko i svaki drugi. Redakcija se zahvaljuje lokalima "Frida Kalo", "Cuba libre", "Tattoo bar" i posebno "Gerili" na odličnoj organizaciji, kao i njihovim poseticima na jako maštovitim i originalnim maskama – videćete na gore pomenutoj FB grupi. Kad smo već kod "Gerile", lokal je bio prepun pa nisam baš najbolje mogao da slikam, ali sam ipak odabrao par sjajnih maski odatle.

            Zato molimo čitaoce da se učlane u tu grupu i da dodaju svoje slike da bi ih bilo što više. Pozivamo vas i da lajkujete, tagujete, komentarišete i – uživate u slikama! I ove godine su maske bile veoma maštovite.

            U ovom broju, ređamo utiske sa Samhaina (Noći veštica) od ove godine. Malo ćemo se igrati da smo napravili neki konkurs za najbolje maske, a vi se pravite da jedva čekate rezultate. Onda ćemo mi u ovom broju proglasiti pobednike, a nagrade… Njih niko nije ni pominjao…

Vaš urednik

 

Najbolja maska ove godine:

            Ova devojka me je oduševila! Ne računajući to što se baš potrudila i što me je prepoznala od prošle godine, nego što smo ovu masku objavili u prošlom broju. Pitao sam je da li je tamo pokupila ideju za masku, ali mi je rekla da tu sliku zna od ranije. U svakom slučaju – prvo mesto!

Riba 1Riba 2

Gerila Maska

Gerila maska

Kosmar

Bora i Era

Asteriks i Obeliks

Nosferatu

Kostur

Oskar Gunđalo

Veštica

Kostimi

Veštice 2

Današnja deca

ZAŠTO NOĆ VEŠTICA?

Samhain

Friz

=●=

Prethodni brojArxiwaFejsbuk stranicaMarketingGlavna stranicaSledeći broj