Prethodni brojArxiwaFejsbuk stranicaMarketingGlavna stranicaSledeći broj

=●=

Nedelja, 20. X 2005.

Logo Leteći bumbar 089

 

U ovom broju donosimo:

1. Ameba (epizode: 67 i 68)

            Naša ASCII sapunica

2. Džejla, kraljica svemira Tekst poslao čitalac (ili čitateljka)

            Sa jednog bloga. 

.†                     religiozna ameba

[.]                     ameba u zatvoru

2. Ove nedelje u bioskopu "Ode on"

            Film "Ciga u džungli"

4. Moje ime                          Engleski jezik

            Karakter osoba kojima ime počinje na "X"

5. Ponašanje na radnom mestu

            Bonton iz časopisa "Bager"

6. Uputstvo za upotrebu muzičkog stuba

            Kako rukovati tehnikom ako niste student kvantne metafizike ["Bager"]

7. Irske zdravice                   Irski jezik

            Kako se nazdravlja u Irskoj

Orman

DžEJLA, KRALjICA SVEMIRA

12.10.2005.

Jedan dan u školi (retardirani naslovi su cool)
            Danas sam dobila 5 iz matematike, joj jesam rasturila, svi su se me gledali
 ko retardirane pičke jer  niko nema pojma, hahahahahahahahhahaha, a ja sam Kraljica Svemira!!!!!!!! I dobila sam 2 iz pjesmice koju sam napisala iz bosanskog i to je rekla da mi nije dala keca samo zato što je skontala da sam sama napisala, a

nije ko ostalima neko drugi il da su skinuli s interneta. Glupača nas pod jedan tjera da pišemo pjesmice a pod dva koji **** ona meni daje 2 iz pjesmice ko da ću ja bit neki debil pjesnik koji samo hoće da se ubije mater mu psujem seljačku. Evo moje pjesmice:

 

Sanjam o..

 

Sanjam o tome da svi ne budu glupi

i da komjuteri ne budu skupi.

Ili da makar dobijem play station,

al' dvicu il možda ovu novu tricu.

 

Kad spavam sanjam razne retarde,

jer me nerviraju pa bacam petarde.

Pošto sanjam i da igram kanter,

a ponekad ja, sanjam i GTA.

 

            Jelde da mi je mogla dat makar tricu. Eto ima i rimovanja.
            Ja sam ove sedmice redar. Ja obožavam bit redar jer onda uvjek rovim svima po stvarima kad su na odmoru da vidim ko ima kakvih sranja u torbi, a ako neko uđe pravim se da djelim knjige. Naprimjer danas sam kod nekoga našla u torbi uložak. Al šta je šega je to što je to bio glupi Amar! Hahahahahahahhaha. Ja sam na taj uložak iscjedila spužvu i vratila mu uložak u torbu. On kad je doš'o s odmora je gurno ruku u
Ciga u džungli

torbu i onda je trzno i sav je bio: bljaaaaaaaak i skonto je da sam garant bilo to ja, al nije smjeo ništa da kaže da se ne izofira. Upravo sada se igram sa jednom malom zeleno-bijelom lopticom. Bacam je od zid i svaki put je ufatim, a kontam al bi bilo kul da zakacim malo mami u staklo nebil joj se malo … eni miljetici po...ali.

            Znal neko gdje je na ovom lunixu c tvrdo i c meko jer kad napišem ispadnu samo ovi neki pederski znakovi ö i ä

Natpis na majci

30.09.2005.

Super Džejla English Version!

            Pošto ja idem na engleski i super ga znam, odlučila sam da ponekad od sad napišem na engleskom. I da vi vidite kako ja znam engleski, a i da postanem popularna u cjelom svjetu (mislim samo na zemlju pošto sam u svemiru inače i onako popularna jer sam ja kraljica svemira). A i ispravila sam gore što je pisalo da idem u 6 razred kad ja sad idem u sedmi. Ja ću se sad u ovom pisanju predstavit svojim budućim ljubiteljima iz cjelog svijeta, a drugi put kad budem pisala na engleskom ću pisat normala. Haj evo vam sad pa čitajte i javte kako vam se svidža

            Hello, my name is Džejla. Everybody calls me SUPER DŽEJLA, because I am the Queen of the Universe! I go to school, but I don't really like it. The teachers don't understand that anyone could be interested in other things, and not only their stupid shitty subjects. I am 11 and a little bit more than a half years old (I'll be 12 on December 25th). I have a brother named Enes and two cousins, Mursel and Admin. We often hang out. They're usually cool, but can be a pain in the ass. I also have lots of friends, they are all really cool and 

smart. But can be a pain in the ass. I love listening to music and playing games on my computer. I learn English and I love it. I started learning it exactly because of the games and music. I love reading books in English. My favourite book is called? To Kill a Mockingbird?

            I swear a lot. Some people don't like it, but all I can tell them is: @!#$ off, bitches! I also love Star Trek. I don't like any subjects at school, except for maths. I am really fucking good at maths. I hate everything else because it sucks and because it’s boring. I also hate my neighbours, especially Suada. She's a bitch and a whore. @!#$ you, bitch! Many things happen to me which people don't believe when I tell them about. For example, nobody believes in aliens. Nobody believes that I was in space, that I fought the evil Zoltron and won, and so became the Queen of the Universe. But you'll see one day. Seriously.

 

22.09.2005.

Super cool ideja

            E vako. Pošto je meni više dopizdilo da se zezam se Enesovim glupim kompjuterom, ja sam odlučila da sebi kupim svoj kompjuter. Ako ja kažem staroj: hoću i ja da imam svoj kompjuter ovaj Enesov je sranje i on stalno visi na njemu i zeza me što sad na njemu ima ovaj Lunix pa kad uđem u Lunix nema igrica pa ga moram stalno palit i gasit dok ne nađem igrice. Joj, popizdiću. A i kad radi neka igrica i sve trza, hoću svoj kompjuter. Stara će reć: šuti i ne

Slovo X You need constant stimulation

 because you get bored quickly.

 You can handle more than 1 relationship at a time with ease. You can't shut off your mind. You can do two things at once. You are very talented.

seri. Onda ću ja malo cmizdrit, a staru će bolit !@#$ pa ću ja onda prestat i tako to. E, pa da se ne bi đabe s ovim zezala, ja sam odlučila ovo: Hajte vi svi moji ljubitelji i komentori skontajte pa mi pošaljite svako po 1 marku pa ću skupit za kompjuter. Ja mislim da je ovo jedna super cool ideja. Samo ja ne znam kako će te mi poslat po marku? Stara bi me udavila da ja ovdje na svom blogger ostavim svoju adresu jer i ona ponekad čita ovo što ja pišem. Haj nek neko skonta kako da mi pošaljete po 1 marku.To bi baš bilo totalno cool.

            Evo vam slika od kantera na mom novom kompjuteru. Pošto ja ne znam baš dobro crtat, samo da znate da će ovo izgledat još kulije.

 

19.09.2005.

Dalvinčijev kod

            Enes je donjeo kući neku knjigu da čita.Pa je on čito i čito i čito i čito. Meni je bilo šega jer on nikad ne čita knjige. Al je bilo kul što je kompjuter bio stalno moj sve dok je on čito knjigu. Ta se knjiga zove "Dalvinčijev kod". Mogu vam odma reć da je to jedna potpuno retardirana knjiga i nemojte da vas neko zavali pa da je počnete čitat jer bi vam se moglo desit da počnete govorit: "Majko mila nikad nisam čito gluplju knjigu. Šta je ba ovo koji !@#$". Jer se to tačno meni desilo. Ja sam pročitala dvije strane i odnjela je u WC jer nam je taman zafalilo toalet papira. To je Enes skonto i reko mi da sam poremećena i da ne serem nego da vratim knjigu. Pa sam mu je vratila pa je on opet čito i čito i čito i čito.A ja sam igrala i igrala i igrala kantera. Kolko sam ja skontala to je knjiga o tome kako neko nekog ganja po nekakvim crkvama. Ko bi majke ti htio čitat takvo sranje. Kao prvo ako se ganjaš, ganjaj se ko u GTA, a to je ukradi auto i vozaj se i onda malo izađeš iz auta pa pucaš po debilima i uzmeš im pare i na***eš im se mamice pa bježiš i sve tako. To je normalno ganjanje, a ne ova retardacija po crkvama. Taj se što ganja zove Dalvinčije. On je kao zafrkan. E, sad da je on fakat zafrkan ne bi upuco ovog drugog s nekim bezveznim pištoljčićem nego bi ko normalan ga ispuco kalašem. Ja sam prestala čitat kad je Dalvinčije upuco ovog debila i eto debil treba da umre. Ja sam skontala tačno šta će dalje bit pošto je knjiga GLUUUUPAAAA pa ću vam sad prepričat ijako nisam pročitala, al' svako normalan može skontat kad pročita 2 strane:

            Dalvinčije je pobjego iz crkve. I eto pošto je on ubio debila mi bismo sad trebali kontat da je debil dobar, a Dalvinčije zao. Tu će se pisac onda garant napravit pametan pa će garant ispast na kraju da je Dalvinčije rega, a debil je bio zli čarobnjak ili tako neko sranje.A naravno znamo i da je Dalvinčije glavni lik po tome što se knjiga zove Dalvinčijev kod.A po naslovu sam još skontala da se Dalvinčije bavi mobitelima tojest znate kad vam neko pošalje iz njemačke mobitel, pa on onda ne radi zato što je kodiran? E, pa Dalvinčije ima radnju u koju odneseš mobitel pa ti on to sredi. A ovaj što ga je Dalvinčije rokno je garant mu mazno sve kablove za mobitele pa šta će sad čovjek trebaju mu za poso.Garant će tu kasnije bit i da je neko nekog oteo, i to neku žensku, naprimjer Dalvinčijevu curu, pa taman kad je bude neko trebo ubit Dalvinčije će je spasit. Znači da sam nastavila čitat morala bi pročitat tristo strana dok se ovo sve ne ispriča. Kako neko može čitat takve gluposti to ja nikako ne kontam.

            U mjesto da čitate retardacije ko što je ova bolje vam je pročitajte naprimjer nešto šega i cool ko što je "Paklena naranča". To je jedna super kul knjiga i biće vam drago ako je pročitate.

 

pogledaj ovde vide o Džejla

http://superdzejla.blogger.ba/arhiva/?start=0

(prim. red.: Džejlin blog je ugašen i na toj adresi piše da se radi o nekom udruženju za sociološka istraživanja. No, još uvek se sumnja da je ta Džejla uopšte i postojala i to iz dva razloga: gašenju je prethodio komentar njene tetke koja je pročitala njena lupetanja i drugo - tekstovi su isuviše nebulozni da bi ih pisala grupa ljudi, a ne 11-godišnja devojčica. Da ne spominjemo to da rezultati tog "istraživanja" nisu nikad objavljeni…)

Bolničari i član KKK

PONAŠANjE NA RADNOM MESTU

Slovo Prilikom ulaska u kancelariju pristojnost nalaže da se javite svim kolegama bez razlike, jer vam neko od njih već sutra može postati šef

 • Na poslu se nemojte prazniti na kolegama. Ispraznite se u klozetu

• Ako delite kancelariju sa kolegama nepušačima, pre nego što zapalite cigaretu/lulu, obavezno ih ljubazno upitajte da li bi im smetalo da izađu napolje

• Dok razgovarate sa pretpostavljenim nemojte biti snishodljivi, već mu stavite do znanja da imate dostojanstvo, čak i dok klečite pred njim

• Nemojte upadati drugima u reč, sem ako ne želite da ih prekinete u razgovoru

• Duhovite opaske nisu uvek na mestu, ako nisu smešne

• Nije pristojno da šefu rušite autoritet pred drugim kolegama time što ćete ga tući po glavi

• Visina plate je poslovna tajna i nije pristojno da propitujete kolege koliko primaju. Raspitajte se kod sekretarice

Lov na lisice

• Prilikom razgovora zapamtite da svako ima pravo da kaže svoje mišljenje, čak i ako se ono razlikuje od vašeg. Ovo ne važi u razgovoru sa šefom

• Nemojte se pred drugim kolegama hvaliti svojim poslom, da se vaš šef ne bi pred njima hvalio vašim otkazom

• Ako uđete u prostoriju, a nakon toga razgovor prestane, to ne mora da znači da su vas ogovarali, već možda samo to da su pričali gluposti, pa se stide vaše intelektualne osude. Ako nakon vašeg izlaska začujete smeh, to može da znači da ste u krivu u prethodnom

• Ukoliko ste preko sindikata kupili karte za pozorište, pa po dolasku ustanovite da vi treba da sedite na jednom kraju sale, a vaša partnerka na drugom, čime ste onemogućeni da s njom razmenjujete nežnosti tokom predstave, od vas se očekuje da to prihvatite mirno, i nažnosti razmenjujete sa najbližom ženskom osobom

• Predpostavljeni cene sledeće osobine kod službenika:

            - kreativnost (uvek se ulagujte na nov način)

            - inicijativu (nemojte čekati da vas šef potseti da treba da mu se ulagujete)

            - pravovremenost (ako možete da se ulagujete danas, ne ostavljajte za sutra)

            - lojalnost (ulagujte se samo svom nadređenom)

            - stručnost (prilikom ulagivanja, od vas se očekuje da na svoju stručnost zaboravite)

UPUTSTVO ZA UPOTREBU MUZIČKOG STUBA

Slovo Draga ljudska vrsto, svi smo mi članovi istog plemena i svi smo isti, ali neki su više isti od nas i ponekad  zaboravljaju da smo mi manje isti od njih. Sve je to komplikovano, ali vi mi verujte. Reč je o Japancima  koji nam život zagorčavaju svojim tehnološkim dostignućima, koja služe za olakšavanje života, a imaju suprotan efekat.

            Ovog puta pomoći ćemo vam da koristite muzički stub. Pokušaćemo da, za razliku od Japanaca, uzmemo u obzir da vam je priroda podarila skromne moždane kapacitete. Uživajte!

 

PROBLEM

ČINjENICA

MANIFESTACIJA

REŠENjE

Stub ne radi uprkos činjenici da je pritisnuto "Play"

Patite od teškog oblika moronizma

Kada hoću da slušam muziku

Uključite stub u struju

Stub i dalje ne radi

Patite od teškog nedostatka moždane mase

Kada pokušam da uključim stub u struju

Trenutno su u toku restrikcije

I dalje ništa

Hitno pozovite hirurga da vam ugradi mozak, makar svinjski jer ovako više ne ide.

Kada kupam svog pingvina u kadi

1. Nema kasete u deku

2. Nema grupe "TDK"

3. To je jonski stub

Muzika se tiho čuje

Brus Vejn je Betmen

Negde u vreme večere

Uđite u prostoriju u kojoj se nalazi stub (pre toga otvorite vrata)

Isto

Ima neka tajna veza za sve nas

Negde u maju mesecu

Pojačajte stub

Mešaju se zvukovi

Vašoj majci bi bilo bolje da je rodila karburator

Kad čitam "Leteći bumbar"

Ne puštajte televizor i stub u isto vreme

Čujete stub i kada nije uključen

The Matrix has you

Od detinjstva

Uzimajte više lekova koje vam je čika doktor prepisao

Muzika koja se čuje je neprihvatljiva

Bolje da ste pare potrošili na borbu protiv raka mozga…

Kad slušam muziku

1. Promenite kasetu

2. Promenite stanicu

3. Promenite pol

Nemate dovoljno para za stub

…a svoje organe dali studentima za istraživanje

Kad god uđete u prodavnicu

Sačekajte kada ih budete imali


IRSKE ZDRAVICE

♣ May the wind always be at your back

♣ Surely, a fine husband is he that flinches at the mere raisin' of his wife's fair hand.

♣ Here's to you and here's to me.

May we never disagree.

But should we start to fight and 'cuss,

Here's to me. - Frank Masterson

♣ Here's to it and for it and do it again.

For those that get to it

And refuse to do it,

May never get to it

To do it again.

♣ There are good ships and there are wood ships,

the ships that sail the sea.

But the best ships are friendships,

and may they always be.

♣ Good health, good life, good beer! - Ed Quigley

♣ May the most you wish for is the least you get!

♣ Here's to our wives,

and here's to our sweethearts,

may the two never meet!

♣ May the road rise up before you,

and the wind be always at your back,

and the good Lord hold you in the hollow of his hands.

♣ Every man is sociable until a cow invades his garden

♣ May you always have money in your pocket, a woman to love, and a smile on your face.

♣ May those who love us, love us.

And those that don't love us,

May God turn their hearts.

And if He doesn't turn their hearts,

May he turn their ankles.

So we'll know them by their limping.

♣ May you have length with your days,

and strength with your step,

and may each season have a reason

to celebrate your faith in mankind!

♣ May the wind you break always blow down wind.

♣ Always remember that hindsight is the best insight to foresight.

♣ May the hinges of our friendship never grow rusty!

Friz

=●=

Prethodni brojArxiwaFejsbuk stranicaMarketingGlavna stranicaSledeći broj