Prethodni brojArxiwaFejsbuk stranicaMarketingGlavna stranicaSledeći broj

=●=

Nedelja, 12. II 2006.

Logo Leteći bumbar 101

 

U ovom broju donosimo:

2. Dejla, kraljica svemira                             Tekst poslao čitalac (ili čitateljka)

            Dejlin kutak

3. Farba za kosu

            ta uraditi kad ta boja (kana) ofarba deo nametaja?

4. I'm bored                                                    Engleski jezikTekst poslao čitalac (ili čitateljka)

            Saveti za razbijanje dosade

4. Bankarski hitovi

            Iz reklame za banku "Intesa"

7. 15 korisnih i mudrih misli, istina i savjeta Tekst poslao čitalac (ili čitateljka)

            Iz enskog kuta "Wink"

7. Glupi hakeri

            Najgori pokuaji hakerisanja

8. Filozofiranje                                                Tekst poslao čitalac (ili čitateljka)

            191 filozofska misao (112-139)

urka

DEJLA KRALjICA SVEMIRA

26. 07. 2005. - Suadin slon

            Jutros je dola Suada s trećeg i traila staru da vriti na nju. Stara je bila na poslu. Ona je dola u pola 9 ujutro. Ja sam taman spavala i sanjala sam da sam Kaiba Seto i da imam sve djelove Egzodije. Ja sam se borila. I kad sam trebala pobjedit tad sam ćula kako Suada s trećeg vriti na Enesa: "Đe ti je stara da joj jebem mater". Ja sam ustala i pogledala u dnevnu kad sam ugledala Suadu a njoj na ustima naraslo neto ko kod one babe. Samo jo gore. Izgledalo je ko slon. Ja sam se odvalila smijat. A Suada je popizdila. Suada je rekla: "Koji se ti kurac smije nije smjeno zbog tebe smo ili kod te ene da ti skida sihire zato to si luda ludačo jedna". Ja sam kontala: "Bolje bit luda nego imat slona na ustima hahahaha". Suada je rekla: "Ćim vam mama dođe 
Bezobrazni natpis na majci

recte joj nek me zove ima ovo ona da plati to ću ić doktoru da me ljeći". Pa je otila kući na treći. Kad je ona otila ja i Enes smo se upiali od ege ko joj je kriv kad je glupa. Poto je jo bilo rano u jutro ja sam otila da jo spavam. Pa sam onda sanjala Suadinog slona. Taj je slon bio jo veći od onog na njenim ustima i od pravog slona. Taj je slon bio velik otprilike ko dinosoraus samo jo veći. Onda je on hodo po gradu i gazio po zgradama i svi su vritali i tako to. Slon je taj znao i prićat. On se je dernjo dok je tako ruio sve ivo: "Ja sam strani Suadin slooooon! Svi ćete me dobit! Najebaću vam se mamice!! Svi ste glupiii!" Onda su slonu narasla jedna mala, ali snana krila i poćeo je letit. Onda je slon poćeo srat. Al ne ono kad se kae srat a misli se pričat puno, nego srat kad se misli srat govna iz guzice. Haj sad zamislite kolka su bila govna od Suadinog slona kad je on bio tolki. On je srao dok je letio i tako srao po svaćemu. A onda je naila Suada i on se posro na nju. Ona je vritala i govorila: "Ne znam plivat, ne seriiii! Ti če ovo platit Razo!" Meni je to bilo tolko ega da sam se probudila od ege. Kad je onda kasnije dola stara s posla Enes je njoj sve isprićo ta je bilo. Ja joj nisam isprićala ta sam sanjala. Stara je nazvala Suadu i rekla: "Haj dodi na kafu, al ponesi svoju olju". Pa je stavila ruku preko slualice i smijala se. Suada je dola s trećeg kod nas i bila je ljuta, al nije smjela vritat na staru jer joj onda ova neće dat para. Onda je ona tako plakala i govorila staroj: "Joj draga Razo vidi me kakva sam stid me izać iz kuće majko mila joj". Onda je stara rekla: "Haj, ba, smiri se. Proće". Onda je Suada rekla: "Zna ti kakvog doktora". Onda je stara nazvala nekog ne mam pojma koga, al' Suada zato danas ide kog nekog Vunereologa da je pregleda. Kad se sve ovo deavalo ja sam se tolko smijala da sam se opet malo pinula od ege. Al sam bila u drugoj sobi i prislukivala pa me Suada nije skontala. Kad je Suada otila stara je rekla: "Dobro joj stoji ovaj herpes uz obrve, otvara je u čelu". ta je stara mislila reć je to da Suada nema obrva, al uzme neki crni lak pa ih nacrta pa ustvari mama nije stvarno mislila da joj dobro stoji nego da je ega. Pa smo se mi svi smijali. Moja mama je kul. Ja je volim. To sam ja njoj onda i rekla: "Mama ti si kul. Ja te volim". A i ona mene.

(sajt vie ne radi)


FARBA ZA KOSU

Slovo Devojka je slučajno postavila pitanje na hr.rec.humor! Naravno, da stvar bude jo i gora ona je i napomenula

 da ne zna na koju grupu da alje, ali je prekasno primetila da je totalno pogreila grupu!

Tina:     Znam da ovo nije pitanje vezano za kuhanje, ali neznam gdje da drugdje pitam. Boja za farbanje kose (crna) mi je napravila fleku na konoj stolici (umjetna koa krem boje) i neznam s čime da ju skinem. Unaprijed hvala.

 

Rotilj za poneti

Naravno, nije ostala bez odgovora:

- Moda da proba sa karama ili benzinom! :))

- Pusti da izraste pa oiaj

- Lipo kupi krem boju za kosu i samo ponovi postupak!

- Pa nije bed. Uzmi jo malo iste boje i dovedi stvar u istu nijansu. Dupli učinak: a) ima nov namjetaj; b) rijeen problem

- Kupi jo te crne boje i razmai po cijeloj stolici. Ako ti kapne na tepih, uzmi jo pet pakovanja pa sredi i njega

- Lopatom za snijeg?
- Ili jo bolje, napravi jo par fleka, i reci prijateljima da je koa od dalmatinera! Ili od krave ako su fleke 

veće, ali krava nije napeta kao dalmatiner. Osim ako nije Milka i radi čokoladu!

- Nakon to glatko naree zeleni krastavac, avionom sleti u London i prvog čovjeka pitaj zato te deva prati zadnja dva tjedna.

- Postupak za otklanjanje fleke je slijedeći: Treba skinut gaće (tange), iste stavit na glavu, a zatim sjesti na spornu stolicu. Zatim oslonit se rukama o rukohvate stolice i vrtjeti guzicom u suprotnom smjeru od kazaljke na satu 5 minuta dok ne dođe do laganog usijanja guzice (oprez da ne dođe do usijanja cijevi na dvocjevki). Nakon obavljenog vrtiguz posla uzeti četku, farbu (krem) te ofarbati guzicu (opet oprez sa dvocjevkom) te u cilju to breg suenja guzice naguzit se na otvoreni prozor da se farba osui. Usput pitati prolaznike da li je guzica dovoljno suha. E sada kada se guzica osuila vrijeme je za lakiranje guzice. Postupak je slijedeći: Uzeti bezbojni lak i premazati spornu stolicu. Potom one gaće (tange) koje su ti stajale na glavi okrenuti naopako te ponovo staviti na glavu tako da ostane otvor za oči da vidi ta radi. E sada sjesti na stolicu koja je premazana lakom i ovaj puta vrtjeti guzicom u smjeru kazaljke na satu cca 5 minuta. Nakon toga opet se naguzit na prozor da se lak bre osui i kada prolaznici kau da ti se guzica sjaji i da je sve u redu ti u znak zahvalnosti opali jedan metak iz dvocjevke prema njima (pazi nemoj pucati iz obadvije cijevi istodobno da netko ne strada pogotovo ako si prethodan dan jela grah). Nakon toga uzme stolicu i baci je kroz prozor, a guzicu premae razređivačem. Poslije samo očisti bokericu (dvocjevku). Nadam se da sam pomogao. :-)

- Sjeća li se tko crtanog "Gusztv" na tu temu, kad je na kraju obojao cijelu planetu?

I'M BORED

List of things to do when you're bored, and this List Includes:

           * Things you can do with absolutely nothing

           * Things you can do with very little

           * Things you can do with another person

The amusement potential for each activity is denoted.

Redakcija ne snosi odgovornost za posledice!!!

BANKARSKI HITOVI

            Ovo su "hitovi" koji se pojavljuju u reklami. U zagradi su objanjenja.

Evro vie Naj kurs u gradu [dobro, ovo i nije bilo naročito prim. red.]

 Kreditna kartica Osloni se na banku sad ti

 Dozvoljeni minus Nikad ne boj se

 SMS obavetenje Ima neka sjajna veza ["Ima neka tajna veza"]

 On-line banking Banka preko ice ["Ljubav preko ice"]

 Trajni nalog Zbogom redovi [Vlado Georgijev "Zbogom ljubavi"]

 Zdravstveno osiguranje Za svaki slučaj

(prim. red.: znam da, kad se bolje razmisli, neke pesme deluju besmisleno ili jezivo)

 

THINGS YOU CAN DO WITH ABSOLUTELY NOTHING

● Push your eyes for interesting light show (Amusement Potential: 1-5 minutes)

            See a variety of blobs, stars and flashes. Try to make out things-is your subconscience trying to send you a message? Can you control what you see by pressing different areas with different forces? Would it be possible to somehow see the same effects on TV?

● See how long you can hold your breath (Amusement Potential: 4-20 minutes)

            Not that much fun, but it sure passes the time. Play with a friend, or try to beat your own personal best. Some tips: hyperventilate before hand, and stay as still as possible. My personal best is 2:00.

● Try to not think about polar bears (Amusement Potential: 1-5 minutes)

            This is especially hard, because by trying too much, you remember what you were trying to avoid thinking of. If you try too little, you end up thinking about polar bears anyway.

● Scratch yourself (Amusement Potential: 1-3 minutes)

            Go ahead, scratch yourself now. Even if nothing itches, go ahead. Doesn't that feel pretty good?

● Hurt yourself (Amusement Potential: 1-3 minutes)

            What is pain? Why is it unpleasant? There's nothing physical about it - it's all in your mind. Plus, after pinching yourself for awhile, boredom will seem nice next to being in pain.

● Look at something for awhile, shut eyes, study after image (Amusement Potential: 2-5 minutes)

            Another great time waster. It takes about 30 seconds of staring to create an after image, and the image is then viewable for about the same length of time. Fun to combine this one with pushing on your eyes.

● Get yourself as nauseated as possible (Amusement Potential: 5-10 minutes)

            Best achieved by looking straight up and spinning around. Try to be so dizzy you can't even stand up. This is also entertaining due to the "makes boredom seem a lot better" effect (see "Hurt Yourself").

 

THINGS YOU CAN DO WITH VERY LITTLE

● See what's in your neighbor's trash (Amusement Potential: 20-30 minutes)

             You can learn a lot about people by what they throw out. You might uncover some dark secret about them. Plus, they might be throwing out something with value that still works, like a VCR.

● Watch TV, repeat everything said in Italian accent (Amusement Potential: 5-10 minutes)

            Sort of entertaining. Fun to pretend the people on the screen are actually talking that way.

● Call up people who write editorials you disagree with (Amusement Potential: 15-60 minutes)

            I'm surprised no one has thought of this before. Unleash your fury on the person who had the nerve to write a letter like that! I'm pretty sure it doesn't qualify as a prank phone call, too.
Niskobudetna sauna

● Make prank phone calls (Amusement Potential: 20-60 minutes)

            Very entertaining, but requires discipline. Remember - vulgarities don't make a call funny, but getting the other person to believe a ridiculous story will. Even more fun if you get a bunch of people on the line using a Wonderphone and take turns making the calls. One to get you started off: Call McDonalds, try to make reservations.

● Pretend all humans will die except for people in room with you (Amusement Potential: 10-20 minutes)

            What would you do if this really happened? Would the group stay together, or would there be factions? Who would join what group? Remember, there would only be power for a few days before the plants ran out of fuel or broke. To travel, you would always have to be near cars to siphon gas out of. Best to do with people you know.

● Step off a curb with eyes shut, imagine it's a cliff (Amusement Potential: 2-5 minutes)

            To get any benefit out of this one, you have to have a good imagination. Don't step off immediately, build up to the jump. Study the ravine below. Feel the winds at that altitude. Step off and...AHHHHHH!!!!!

● Burn things with a magnifying glass (Amusement Potential: 5-30 minutes)

            Ants are always fun to use for this, but burning the face of someone you don't like, under some circumstances, can be just as entertaining.

 

THINGS YOU CAN DO WITH ANOTHER PERSON

● Have a water drinking contest (Amusement Potential: 5-10 minutes)

Friider iz snova

            While the competition is fun, you probably won't feel too good afterward. To give your event an old western theme, slam the cups upside down on the tables after you have emptied them.

● Stare at the back of someone's head until they turn around (Amusement Potential: 2-5 minutes)

            This works on the "I have the feeling I'm being watched" principle. Conduct an experiment-does this really work?

● Have a "Who is less competitive" competition (Amusement Potential: 1-3 minutes)

            Trying to win at this will make you lose. Trying to lose makes you win which makes you lose. Not trying at all makes you lose which makes you win which makes you lose.

● Pick up a dog so it can see things from your point of view (Amusement Potential: 3-5 minutes)

            Think about it: your dog has only seen the house from a viewpoint from 6" to 2' high (15 to 60 cm for all you metric fans). It's never seen the tops of counters, what you keep on your desk, the tops of shelves, etc. Try looking at things from its point of view, too.

● Pull out a hair, stick in someone's ear (Amusement Potential: 1-5 minutes)

            Best done to sleeping people. Added challenge in having no one else around, because then you can't blame it on anyone else. Try to beat your record number of times before the person catches on.

● Pour water in hand, make sneeze noise, throw water on back of person's neck  (Amusement Potential: 5-15 minutes)

            Always a good gag. For an even bigger reaction out of the person, act like you're not sorry at all for what they think you did. Comment instead on how big that sneeze was or about how there was a lot of mucus in that one.

15 KORISNIH I MUDRIH MISLI, ISTINA I SAVJETA

1. Nemoj se zanositi da neto moe promjeniti na mukarcu, osim ako nosi pelene.

2. to treba napraviti kad ti mukarac zalupi vrata s vanjske strane? Zaključaj ih iznutra.

3. Ako su već jednog mukarca poslali na Mjesec, mora da je izvodljivo da ih sve poalju!

4. Ne dopusti da misli tvog mukarca lutaju. Premale su da bi bile same vani.

5. Uvijek izaberi mlađeg mukarca. Ionako nikad ne sazru.

6. Mukarci su svi isti - imaju različite face samo da bismo ih mogle raspoznati.

7. Definicija neenje: mukarac koji je propustio priliku da unesreći neku enu.

8. Nije istina da ene prave kretene od mukaraca. Većina mukaraca se diči motom "Uradi sam!"

9. Jedini način da mukarca navede da neto uradi je da mu kae da je prestar za to.

10. Ljubav je slijepa, ali brak je iskustvo koje otvara oči.

11. Ako ba eli mukarca koji će biti vezan za tebe, potrai ga u bolnici za duevne bolesti.

12. Sinovi Izraela lutali su pustinjom 40 godina. Eto, i u drevna vremena je mukarcima bilo ispod časti putovati putem.

13. Ako te pita voli li kartanje, reci: "Da, ali samo kreditnim karticama".

14. Zapamti da imati smisao za humor ne znači njemu pričati viceve, nego se smijati njegovim.

15. Svi su ljudi stvoreni jednaki. Na nesreću, to se odnosi i na mukarce.

FILOZOFIRANjE

112. Ceni reči. Svaka od njih moe biti tvoja poslednja.

GLUPI HAKERI

Hvali se da je ukrao sav softver iz vae arhive freeware programa.

Hacked by BlackDeath. Piite mi na sledeću e-mail adresu...

Ovaj hack je predviđen za Internet Explorer 4/5

Akt vandalizma sastojao se u tome da vam ispravi sve greke u kucanju.

Sve "Dungeons & Dragons" gluposti sa vaeg e-commerce sajta poslate su na adrese četvorice trebera.

Bu za precednika! Bu za precednika!

Njihov logo sadri bela slova na beloj pozadini.

Sve slike erotske sa vaeg sajta sada imaju zamrljane privatne delove.

Neko je iz vae baze kreditnih kartica ukrao 400.000 srednjih inicijala.

Uhakovao je na playboy.com samo da bi pročitao sve tekstove.

Zove sebe "dr. Zlo" i tvrdi da će da započne napad koji će da dovede do kraha celokupnog Interneta i svih lokalnih vojnih mrea, osim ukoliko mu se ne isplati 100 dolara, u malim novčanicama.

113. Kada čovek sedi jedan sat s nekom lepom devojkom, čini mu se kao jedan minut. Ali, neka sedi jedan minut na vrućoj peći, bilo bi mu due od jednog sata. Eto, to je relativnost.

114. Religije se menjaju; pivo i vino ostaje.

115. U revolucijama postoje dve vrste ljudi; oni koji ih diu i oni koji se njima koriste.

116. Ja nisam mudar, i to znam; drugi nisu mudri, i to ne znaju.

117. enski savet nije bogzna ta, ali je glup onaj ko ga ne primi.

118. Ti si pametan, tebi ne vredi govoriti.

119. Ne uradi danas ono to sutra moe odloiti za prekosutra.

120. Slava je otrov koji treba uzimati u malim dozama.

121. Čitajući nadgrobne spomenike, shvatamo da treba umreti ako elimo da se o nama dobro govori.

122. Svi trenuci ubijaju, poslednji ubija.

123. Ja nikad neću biti star čovek. Po meni, star čovek je petnaest godina stariji od mene.

124. to postajem stariji, to manje verujem da mudrost dolazi s godinama.

125. Ko je rođen da bude obeen, neće se utopiti u reci.

126. Rođenje nije početak, smrt nije kraj.

127. Postoje dobrovoljni davaoci krvi; nemojmo je stoga piti svojim blinjima.

128. Slaem se s Pikasom da je umetnost u stomaku, odnosno, da je dua stvar eluca. Tu je tajna svih umetnosti.

129. Kada bi batine nekoga naučile pameti; najpametniji bi bili bikovi.

130. Biti velik, znaci biti neshvaćen.

131. Kad se čovek zaklinje do groba, obično ne misli na svoj grob.

132. Ne mogu se sva vrata otvoriti ključem - neka moraju i glavom.

133. Čudno je to kako nula, stavljena na kraju, povećava vrednost.
Pas i lisac

134. Doktori se neprekidno trude da nam sačuvaju zdravlje, a kuvari da ga upropaste. Ovi drugi kao da su vetiji u svom poslu.

135. Medicina je toliko napredovala da praktično vie ni jedan čovek nije zdrav.

136. U svakom slučaju potujte ene, jer je to bila i vaa majka.

137. Lo je znak kad mladi imaju previe pameti.

138. Statistički gledano, na svakog mukarca koji dosegne dob od 85 godina otpada po sedam ena - ali tada je već prekasno.

139. Moja je najslađa nada da ću izgubiti svaku nadu.

Friz

=●=

Prethodni brojArxiwaFejsbuk stranicaMarketingGlavna stranicaSledeći broj